
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל55 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
4 כפות מיונז
-
1 כפית רוטב סרירצ’האו פלפל שיפקה אחד
-
4 עלי חסה רומית
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 אבוקדו בינוניקלוף
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מכינים את הבצל הכבוש: שעה לפני ההגשה, פורסים את הבצל הסגול לפרוסות הכי דקות שאפשר.
- מכינים קערה עם החומץ והסוכר הלבן, מערבבים היטב ומשרים את הבצל במשרה. אפשר גם להכין יום קודם ולאחסן במקרר עם ניילון נצמד.
- פורסים נייר אפייה על תבנית התנור, מניחים את פרוסות הצ’ונגו ואופים 10 דקות.
מניחים את פרוסות הצ’ונגו בתבנית - מכינים את המיונז הפיקנטי: מערבבים את המיונז עם הסרירצ’ה. אם משתמשים בשיפקה, קוצצים אותו לקוביות קטנטנות ומערבבים עם המיונז.
- מרכיבים את הסנדוויץ’: מורחים בלחמנייה מיונז פיקנטי, מניחים על פרוסה אחת את עלה החסה, פרוסות העגבנייה, פרוסות אבוקדו ובצל כבוש.
מורחים מיונז בלחמנייה מניחים את החסה מניחים את העגבניות מניחים את האבוקדו - מניחים שלוש רצועות צ’ונגו וסוגרים עם הפרוסה השנייה. מגישים מיד.
מניחים את רצועות הצ’ונגו סוגרים את הלחמנייה בתיאבון!
בשיתוף עם עוף טוב
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
264.1
קק״ל
1056.6
קק״ל
פחמימות
20.1
גרם
80.3
גרם
שומן
17.6
גרם
70.3
גרם
נתרן
121.7
מ״ג
486.7
מ״ג
חלבון
2.7
גרם
10.8
גרם
סיבים תזונתיים
5.1
גרם
20.5
גרם
שומן רווי
2.6
גרם
10.3
גרם
כולסטרול
6.9
מ״ג
27.5
מ״ג
סידן
29.2
מ״ג
116.6
מ״ג
ברזל
0.8
מ״ג
3.1
מ״ג
אשלגן
520.1
מ״ג
2080.3
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
2.2
מ״ג
תגובות (0)