רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

קריספי צ’יקן בלחמניות חלה

הלהיט של הרגע, שניצל קריספי עם בצל כבוש מתוק, מיונז פיקנטי חרפרף, אבוקדו ועגבנייה בתוך לחמניית חלה עננית ורכה. רק תראו לי מישהו שיסרב לביס מסנדוויץ' אימתני שכזה
הלהיט של הרגע, שניצל קריספי עם בצל כבוש מתוק, מיונז פיקנטי חרפרף, אבוקדו ועגבנייה בתוך לחמניית חלה עננית ורכה. רק תראו לי מישהו שיסרב לביס מסנדוויץ' אימתני שכזה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    891
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 891.1 קק״ל 3564.6 קק״ל
    פחמימות 647.1 גרם 2588.3 גרם
    שומן 644.6 גרם 2578.3 גרם
    נתרן 748.7 מ״ג 2994.7 מ״ג
    חלבון 629.7 גרם 2518.8 גרם
    סיבים תזונתיים 632.1 גרם 2528.5 גרם
    שומן רווי 629.6 גרם 2518.3 גרם
    כולסטרול 633.9 מ״ג 2535.5 מ״ג
    סידן 656.2 מ״ג 2624.6 מ״ג
    ברזל 627.8 מ״ג 2511.1 מ״ג
    אשלגן 1147.1 מ״ג 4588.3 מ״ג
    אבץ 627.6 מ״ג 2510.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    891
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 891.1 קק״ל 3564.6 קק״ל
    פחמימות 647.1 גרם 2588.3 גרם
    שומן 644.6 גרם 2578.3 גרם
    נתרן 748.7 מ״ג 2994.7 מ״ג
    חלבון 629.7 גרם 2518.8 גרם
    סיבים תזונתיים 632.1 גרם 2528.5 גרם
    שומן רווי 629.6 גרם 2518.3 גרם
    כולסטרול 633.9 מ״ג 2535.5 מ״ג
    סידן 656.2 מ״ג 2624.6 מ״ג
    ברזל 627.8 מ״ג 2511.1 מ״ג
    אשלגן 1147.1 מ״ג 4588.3 מ״ג
    אבץ 627.6 מ״ג 2510.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצל כבוש


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מכינים את הבצל הכבוש: שעה לפני ההגשה, פורסים את הבצל הסגול לפרוסות הכי דקות שאפשר.
  3. מכינים קערה עם החומץ והסוכר הלבן, מערבבים היטב ומשרים את הבצל במשרה. אפשר גם להכין יום קודם ולאחסן במקרר עם ניילון נצמד.
  4. פורסים נייר אפייה על תבנית התנור, מניחים את פרוסות הצ’ונגו ואופים 10 דקות.

    פרוסות צ'ונגו על תבנית לפני אפייה
    מניחים את פרוסות הצ’ונגו בתבנית

  5. מכינים את המיונז הפיקנטי: מערבבים את המיונז עם הסרירצ’ה. אם משתמשים בשיפקה, קוצצים אותו לקוביות קטנטנות ומערבבים עם המיונז.
  6. מרכיבים את הסנדוויץ’: מורחים בלחמנייה מיונז פיקנטי, מניחים על פרוסה אחת את עלה החסה, פרוסות העגבנייה, פרוסות אבוקדו ובצל כבוש.
    מריחת מיונז בלחמנייה פתוחה
    מורחים מיונז בלחמנייה
    חסה מונחת בתוך הלחמנייה
    מניחים את החסה
    עגבניות מונחות בלחמנייה
    מניחים את העגבניות

    אבוקדו מונח בתוך הלחמנייה
    מניחים את האבוקדו

  7. מניחים שלוש רצועות צ’ונגו וסוגרים עם הפרוסה השנייה. מגישים מיד.
    הצ'ונגו מונח בתוך הלחמנייה
    מניחים את רצועות הצ’ונגו
    הכריך נסגר
    סוגרים את הלחמנייה

    קריספי צ'יקן בלחמניות חלה
    קריספי צ’יקן בלחמניות חלה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קריספי צ’יקן בלחמניות חלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות