סניקרס ביתי – חטיף בוטנים ופצפוצי אורז מלא בעיטור שוקולד

חטיף ביתי מושלם! חטיפי פצפוצי אורז מתוקים עם תמרים, חמאת בוטנים וציפוי שוקולד מריר. חטיף בטעם ללא גלוטן שאפשר לנשנש בכייף עם הקפה או במהלך היום (וגם בפסח!)
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

חטיפי פצפוצי אורז

אופן הכנה

  1. בקערת מעבד מזון טוחנים את התמרים, חמאת הבוטנים ותמצית הווניל ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.

    בקערת מעבד מזון טוחנים את התמרים, חמאת הבוטנים ותמצית הווניל (צילום: שניר גוואטה)
    בקערת מעבד מזון טוחנים את התמרים, חמאת הבוטנים ותמצית הווניל (צילום: שניר גוואטה)

  2. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים פצפוצי אורז ובוטנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומהדקים היטב. מעבירים את התבנית ל-30 דקות הקפאה.
  3. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד יחד עם השמן בבן מארי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  4. מוציאים את החטיף מהמקפיא, מחלצים את החטיף מהתבנית חותכים לריבועים בגודל 4X4 מניחים על גבי רשת המונחת על תבנית עם ניילון נצמד, ובעזרת מד ליטר שופכת את הציפוי על גבי החטיפים.

    חטיף בוטנים ופצפוצי אורז מלא בעיטור שוקולד (צילום: שניר גוואטה)
    חטיף בוטנים ופצפוצי אורז מלא בעיטור שוקולד (צילום: שניר גוואטה)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 92.2 קק״ל 1844.2 קק״ל
פחמימות 8.8 גרם 175.4 גרם
שומן 5.3 גרם 105.8 גרם
נתרן 48.0 מ״ג 959.3 מ״ג
חלבון 2.6 גרם 51.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.5 גרם 49.3 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 26.7 גרם
כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
סידן 21.6 מ״ג 431.7 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 13.3 מ״ג
אשלגן 238.0 מ״ג 4760.5 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 8.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody