ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות

איזה ילד לא אוהב ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות? המנה הפופולרית שילדים הכי אוהבים בהכנה קצרה וקלה שדורשת רק מכשיר אחד. תתכוננו לארוחת צהריים מהחלומות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

כדורי בשר

ספגטי

אופן הכנה

  • קולפים ומגררים את הבצל והשום על פומפייה ומערבבים היטב את כל מצרכי כדורי הבשר.
  • מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על מצב טיגון באויר חם ל-20 דקות.
  • בינתיים יוצרים כדורי בשר בגודל שאוהבים.
  • אחרי 5 דקות כשהסיר חם מוסיפים שמן זית ומטגנים את כדורי הבשר מכל הצדדים עד הזהבה קלה. חשוב מדי פעם לפתוח את המכסה ולערבב כדי שכדורי הבשר יצרבו מכל הצדדים.
  • מוסיפים מים, רוטב עגבניות, מלח ועלי בזיליקום ומערבבים ממש בעדינות.
  • שוברים את הספגטי כדי שלא יהיה ארוך מדי, מוסיפים לרוטב עם הבשר ומערבבים בעדינות.

  • סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ובוחרים מצב סיר לחץ ל-2 דקות. מוודאים שהשסתום על מצב Seal. לוחצים על התחל.
  • לאחר שהזמן נגמר ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום ורק אז פותחים.
  • אם הפסטה עוד לא מוכנה, מאוד תלוי באיזה עובי ושל איזה חברה היא, פשוט מפעילים לעוד 2 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 539.2 קק״ל 3235.1 קק״ל
פחמימות 46.0 גרם 276.2 גרם
שומן 25.0 גרם 149.8 גרם
נתרן 1264.7 מ״ג 7588.1 מ״ג
חלבון 29.1 גרם 174.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.2 גרם
שומן רווי 6.6 גרם 39.7 גרם
כולסטרול 71.7 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 57.6 מ״ג 345.4 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 19.2 מ״ג
אשלגן 445.7 מ״ג 2674.1 מ״ג
אבץ 5.0 מ״ג 29.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody