
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל5 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
4 פרוסות לחם שיפוןלחם נלסון או פומפרניקל
-
1 חבילה גבינת סימפוניה שום שמיר
גוואקמולי
-
1 אבוקדו בינוניחתוך לקוביות
-
1/2 בצל בינוניקצוץ
-
6 עגבניות שרי קטנותחתוכות לרבעים
-
1/4 כפית פלפל צ’ילי אדוםקצוץ דק דק
-
1/4 כוס מיץ לימוןסחוט טרי
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
1 כף שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את הגוואקמולי: מערבבים בקערה את חומרי הגוואקמולי. משתדלים לא למעוך את האבוקדו.
- מורחים שכבה נדיבה של גבינת סימפוניה שום שמיר על ארבעת פרוסות הלחם.
- עורמים את סלט הגוואקמולי על 2 מפרוסות הלחם וסוגרים עם השתיים הנוספות.
- אוכלים מיד. נראה אתכם מתאפקים!
סנדוויץ’ ספידי גונזלס. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם סימפוניה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
470.4
קק״ל
940.8
קק״ל
פחמימות
38.6
גרם
77.3
גרם
שומן
25.7
גרם
51.5
גרם
נתרן
1046.3
מ״ג
2092.6
מ״ג
חלבון
18.5
גרם
37.0
גרם
סיבים תזונתיים
19.5
גרם
38.9
גרם
שומן רווי
6.4
גרם
12.8
גרם
כולסטרול
20.0
מ״ג
40.0
מ״ג
סידן
200.5
מ״ג
400.9
מ״ג
ברזל
2.4
מ״ג
4.9
מ״ג
אשלגן
733.2
מ״ג
1466.5
מ״ג
אבץ
1.7
מ״ג
3.4
מ״ג
תגובות (2)
מתאים לי עכשיו!!! מאיפה הלחם המיוחד שמצולם?
זהו לחם שיפון שניתן להשיג במאפיות מובחרות (לחם נלסון אפשר להשיג במאפיית “לחמנינה” באזור המרכז).