ספרינג רולז עם רוטב מושלם

שי-לי ליפא מכינה ספרינג רולז אסיאתיים, בריאים וטעימים, מירקות וחביתה מגולגלים בדף אורז עם רוטב משגע לטבילה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    18

מצרכים

ספרינג רולז

אופן הכנה

  1. משרים את האטריות בקערה עם מים קרים כ-30 דקות. מכינים חביתה עבה מהביצים. חולטים את האספרגוס בסיר עם מים רותחים. חוצים את המלפפון והגזר לאורכם וחותכים לגפרורים דקים, חותכים את הפלפל לגפרורים דקים. חותכים את העירית למקטעים באורך 6 ס”מ. קוצצים את השאלוט, השום, הצ’ילי והג’ינג’ר. מרתיחים מים בקומקום.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים את רכיבי הרוטב בקערה עד שהסוכר נמס. משהים כ-15 דקות למיזוג הטעמים.
  3. מסננים את האטריות מהמים הקרים ומעבירים לקערה. יוצקים על האטריות מים רותחים, משהים כ-10 שניות ומעבירים למסננת.
  4. מרטיבים מגבת ופורסים על משטח העבודה. מכינים קערה עם מים קרים. טובלים דף אורז אחד במים ומוציאים מיד. מניחים על המגבת הרטובה.
  5. מניחים על השליש העליון של דף האורז שורה של 4 עלי נענע, כשצידם החלק כלפי מטה. מניחים מעל את הירקות, החביתה ואטריות השעועית. מתחילים לגלגל לגליל הדוק, במחצית הדרך מקפלים פנימה את צידי הדף וממשיכים לגלגל.
  6. מגישים את הרולים עם הרוטב.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 87.1 קק״ל 871.1 קק״ל
פחמימות 10.0 גרם 99.6 גרם
שומן 7.0 גרם 69.5 גרם
נתרן 988.0 מ״ג 9880.0 מ״ג
חלבון 5.6 גרם 55.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 18.1 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 7.4 גרם
כולסטרול 101.5 מ״ג 1015.2 מ״ג
סידן 43.0 מ״ג 430.4 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 14.5 מ״ג
אשלגן 254.0 מ״ג 2540.2 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody