
ישראל וויאטנם נפגשות: ספרינג רול דגים ורוטב ויאטנמי
ארוחה קלילה של ספרינג רולז מרעננים וטעימים בטירוף! דפי אורז ממולאים בדג צרוב במחבת, ירקות קראנצ'יים לצד רוטב ויאטנמי מסויה, לימון צ'ילי חריף וכוסברה
ארוחה קלילה של ספרינג רולז מרעננים וטעימים בטירוף! דפי אורז ממולאים בדג צרוב במחבת, ירקות קראנצ'יים לצד רוטב ויאטנמי מסויה, לימון צ'ילי חריף וכוסברה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 100.7 קק״ל 1006.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 86.0 גרםשומן 0.5 גרם 5.3 גרםנתרן 237.2 מ״ג 2372.3 מ״גחלבון 11.4 גרם 114.3 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 36.1 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 215.0 מ״גסידן 62.2 מ״ג 621.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 575.0 מ״ג 5750.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות101
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 100.7 קק״ל 1006.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 86.0 גרםשומן 0.5 גרם 5.3 גרםנתרן 237.2 מ״ג 2372.3 מ״גחלבון 11.4 גרם 114.3 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 36.1 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 215.0 מ״גסידן 62.2 מ״ג 621.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 575.0 מ״ג 5750.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 101 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים


ספרינג רול
רוטב ויאטנמי
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1/2 כוס מיץ לימוןטרי
-
1 כף אבקת סוכר
-
1 כף פלפל צ’ילי אדוםקצוץ דק
-
1/4 כוס כוסברהקצוצה

אופן הכנה
- צורבים במחבת את הדג - מתחילים על צד העור ולאחר מכן הופכים.
- חותכים את הדג הצרוב לרצועות דקות וארוכות (באותן האורך של רצועות הירקות).
חותכים את הדג הצרוב לרצועות דקות בגודל הירקות. צילום: שניר גואטה חותכים את הדג הצרוב לרצועות דקות בגודל הירקות. צילום: שניר גואטה - לפי הוראות היצרן מרככים את דפי האורז. שימו לב לרכך כל דף בנפרד אחרת הם נדבקים.
מרככים כל דף אורז בנפרד על פי הוראות היצרן. צילום: שניר גואטה - ממלאים כל דף אורז בירקות ובדג ומגלגלים לסיגר עבה.
ממלאים כל דף אורז בירקות ובדג. צילום: שניר גואטה מגלגלים לסיגר עבה. צילום: שניר גואטה מגלגלים לסיגר עבה. צילום: שניר גואטה - מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, ומגישים יחד עם האגרול.
מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה. צילום: שניר גואטה מגישים את הספרינג רולז עם הרוטב. צילום: שניר גואטה
אופן הכנה
- צורבים במחבת את הדג - מתחילים על צד העור ולאחר מכן הופכים.
- חותכים את הדג הצרוב לרצועות דקות וארוכות (באותן האורך של רצועות הירקות).
- לפי הוראות היצרן מרככים את דפי האורז. שימו לב לרכך כל דף בנפרד אחרת הם נדבקים.
- ממלאים כל דף אורז בירקות ובדג ומגלגלים לסיגר עבה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, ומגישים יחד עם האגרול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
אני אוסיף הרבה כוסברה טריה זה יאמי

נשמע מעולה! נשמח שתחזרי לספר לנו איך יצא…. שבת שלום (:
שפע של רעיונות זה פשוט נפלא
מושלם מאמצת את הרעיון לארוחה לעבודה

בהצלחה רבה (: