
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
-
1 חבילה דפי אורז
-
250 גרם חזה עוף שלם
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 חופן נבטים סיניים
-
1 גזר בינוני
-
1 חופן כוסברה
-
8 עלי נענע
-
1 אבוקדו בינוני
-
5 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
1/4 כפית שמן צ’ילי
אופן הכנה
- מחממים מחבת, מתיזים תרסיס שמן וצולים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא מוכן. מקררים וחותכים לרצועות דקיקות וארוכות.
- חותכים את המלפפון לרצועות דקיקות ללא החלק הרך. חולטים את הגזר וחותכים לרצועות דקיקות. חותכים את האבוקדו לחצאים ופורסים לפרוסות דקיקות.
- טובלים עלה אורז במים, משאירים לדקה וכשהוא מתרכך מוציאים בזהירות למשטח עבודה משומן קלות בשמן שומשום.
- במרכז כל עלה מסדרים את רצועות העוף, הירקות ועשבי התיבול, מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים לרול הדוק. ממשיכים עם יתר העלים.
- בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום ושמן הצ’ילי ומגישים לצד הרולים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
132.1
קק״ל
792.9
קק״ל
פחמימות
3.2
גרם
19.2
גרם
שומן
6.3
גרם
38.0
גרם
נתרן
246.4
מ״ג
1478.4
מ״ג
חלבון
13.8
גרם
82.9
גרם
סיבים תזונתיים
2.9
גרם
17.5
גרם
שומן רווי
1.1
גרם
6.7
גרם
כולסטרול
31.7
מ״ג
190.0
מ״ג
סידן
20.4
מ״ג
122.7
מ״ג
ברזל
0.8
מ״ג
5.0
מ״ג
אשלגן
364.7
מ״ג
2188.2
מ״ג
אבץ
0.8
מ״ג
5.1
מ״ג
תגובות (0)