ספרינג רול עם עוף וירקות

השף שגב משה מלמד להכין ספרינג רול - דפי אורז ממולאים בעוף וירקות, מנה בריאה וטעימה מהמטבח האסיאתי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת, מתיזים תרסיס שמן וצולים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא מוכן. מקררים וחותכים לרצועות דקיקות וארוכות.
  2. חותכים את המלפפון לרצועות דקיקות ללא החלק הרך. חולטים את הגזר וחותכים לרצועות דקיקות. חותכים את האבוקדו לחצאים ופורסים לפרוסות דקיקות.
  3. טובלים עלה אורז במים, משאירים לדקה וכשהוא מתרכך מוציאים בזהירות למשטח עבודה משומן קלות בשמן שומשום.
  4. במרכז כל עלה מסדרים את רצועות העוף, הירקות ועשבי התיבול, מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים לרול הדוק. ממשיכים עם יתר העלים.
  5. בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום ושמן הצ’ילי ומגישים לצד הרולים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 132.1 קק״ל 792.9 קק״ל
פחמימות 3.2 גרם 19.2 גרם
שומן 6.3 גרם 38.0 גרם
נתרן 682.9 מ״ג 4097.5 מ״ג
חלבון 13.8 גרם 82.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.5 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 6.7 גרם
כולסטרול 31.7 מ״ג 190.0 מ״ג
סידן 20.4 מ״ג 122.7 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 364.7 מ״ג 2188.2 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 5.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody