עוגה בחושה אספרסו, קינמון ופקאן

עוגת אספרסו בחושה עם הפתעה בפנים. עוגת אספרסו עם מלית פקאנים וקינמון. קלה, עסיסית ומתאימה לכל שעה ביום, ולכן היא עוגת שבת מנצחת
עוגת אספרסו בחושה עם הפתעה בפנים. עוגת אספרסו עם מלית פקאנים וקינמון. קלה, עסיסית ומתאימה לכל שעה ביום, ולכן היא עוגת שבת מנצחת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    4099
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4099.2 קק״ל 4099.2 קק״ל
    פחמימות 469.2 גרם 469.2 גרם
    שומן 222.7 גרם 222.7 גרם
    נתרן 3964.3 מ״ג 3964.3 מ״ג
    חלבון 66.6 גרם 66.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 22.8 גרם 22.8 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 230.1 מ״ג 230.1 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 880.2 מ״ג 880.2 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    4099
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4099.2 קק״ל 4099.2 קק״ל
    פחמימות 469.2 גרם 469.2 גרם
    שומן 222.7 גרם 222.7 גרם
    נתרן 3964.3 מ״ג 3964.3 מ״ג
    חלבון 66.6 גרם 66.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 22.8 גרם 22.8 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 230.1 מ״ג 230.1 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 880.2 מ״ג 880.2 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


מלית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה ביצים עם סוכר במשך 3-4 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. מנמיכים את מהירות הערבול ויוצקים את השמן בהדרגה ותוך כדי הקצפה, בסבלנות ובלי לפגוע בנפח הקציפה.
  4. מכינים אספרסו במכונת הקפה ומוסיפים אותו בהדרגה ולסירוגין עם הקמח התופח ומערבלים רק עד לקבלת בלילה אחידה.
  5. מערבבים בקערה את חומרי המלית.
  6. יוצקים 2/3 מן הבלילה לתבנית המשומנת, מפזרים את המלית ומוזגים את יתרת הבלילה.
  7. אופים 45 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש. מצננים לפני שמחלצים מהתבנית.
עוגת אספרסו
הפסקת קפה נעימה! צילום: אלי סטרול
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגה בחושה אספרסו, קינמון ופקאן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות