פרנץ’ טוסט מעוגה בחושה שמכינים ב-5 דקות

תמרה אהרוני מסדרת לכם קינוח מהיר או ארוחת בוקר קלילה - פרנץ' טוסט מעוגה בחושה מוכנה עם קרם מסקרפונה ותותים. פורסים, צורבים ומגישים תוך 5 דקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

העוגה

אופן הכנה

  1. פורסים 4 פרוסות עבות מהעוגה.
  2. במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את העוגה כ-2 דקות מכל צד. מוציאים לצלחת ושומרים בצד.
  3. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, המסקרפונה, תמצית הווניל ואבקת הסוכר לקרם יציב.
  4. חותכים את הפירות.
  5. מניחים על צלחת הגשה את העוגה ומעל את הקרם והפירות. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 172.3 קק״ל 689.2 קק״ל
פחמימות 1.8 גרם 7.1 גרם
שומן 15.6 גרם 62.3 גרם
נתרן 15.0 מ״ג 60.1 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 6.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרם
שומן רווי 12.0 גרם 48.0 גרם
כולסטרול 118.4 מ״ג 473.6 מ״ג
סידן 57.3 מ״ג 229.2 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
אשלגן 142.1 מ״ג 568.6 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody