עוגות גבינה לימון-דובדבן

תכירו עוגות גבינה לימון-דובדבן שמכינים בתבניות אישיות למתן מראה מיוחד וחגיגי במיוחד. עוגות רכות וטעימות שמשלבות שני טעמים נדירים
תכירו עוגות גבינה לימון-דובדבן שמכינים בתבניות אישיות למתן מראה מיוחד וחגיגי במיוחד. עוגות רכות וטעימות שמשלבות שני טעמים נדירים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    567
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 566.6 קק״ל 5665.7 קק״ל
    פחמימות 47.9 גרם 479.4 גרם
    שומן 39.0 גרם 390.4 גרם
    נתרן 122.1 מ״ג 1221.4 מ״ג
    חלבון 192.9 גרם 1928.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 23.5 גרם 235.4 גרם
    כולסטרול 155.7 מ״ג 1557.2 מ״ג
    סידן 55.3 מ״ג 552.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 977.5 מ״ג 9774.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    567
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 566.6 קק״ל 5665.7 קק״ל
    פחמימות 47.9 גרם 479.4 גרם
    שומן 39.0 גרם 390.4 גרם
    נתרן 122.1 מ״ג 1221.4 מ״ג
    חלבון 192.9 גרם 1928.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 23.5 גרם 235.4 גרם
    כולסטרול 155.7 מ״ג 1557.2 מ״ג
    סידן 55.3 מ״ג 552.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 977.5 מ״ג 9774.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית

מלית גבינה

הפתעת דובדבן


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פירורי קורנפלקס עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
  2. מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות איטית (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, קליפת לימון, ביצים. ושמנת חמוצה
  4. מעבירים חלק מהבלילה לקערית קטנה, מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים לקערה עם יתרת הבלילה ומעבדים לתערובת חלקה.
  5. מרכיבים ואופים: ממלאים את התבניות בתערובת הגבינה עד 3/4 מגובה הדפנות. מטביעים בכל תבנית דובדבן מגולען. אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים.
  6. מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מקשטים ברוטב דובדבנים או בדובדבני אמרנה בסירופ, ומגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את דובדבני האמרנה בדובדבנים מבושלים 5 דקות עם מעט סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגות גבינה לימון-דובדבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות