רקע ברימאג

עוגות רד וולווט אישיות: אדומות ורומנטיות!

קלאסיקה אמריקאית בגרסה האישית - עוגות רד וולווט אישיות, שקיבלו את שמן בגלל צבען האדום עז, מלאות בקרם מענג וקטיפתי!
קלאסיקה אמריקאית בגרסה האישית - עוגות רד וולווט אישיות, שקיבלו את שמן בגלל צבען האדום עז, מלאות בקרם מענג וקטיפתי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    908
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 908.0 קק״ל 7263.9 קק״ל
    פחמימות 113.0 גרם 904.0 גרם
    שומן 56.5 גרם 452.1 גרם
    נתרן 118.7 מ״ג 949.9 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 70.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 33.9 גרם 271.0 גרם
    כולסטרול 229.2 מ״ג 1833.2 מ״ג
    סידן 82.4 מ״ג 658.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 172.9 מ״ג 1383.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    908
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 908.0 קק״ל 7263.9 קק״ל
    פחמימות 113.0 גרם 904.0 גרם
    שומן 56.5 גרם 452.1 גרם
    נתרן 118.7 מ״ג 949.9 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 70.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 33.9 גרם 271.0 גרם
    כולסטרול 229.2 מ״ג 1833.2 מ״ג
    סידן 82.4 מ״ג 658.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 172.9 מ״ג 1383.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

קרם

הרכבה והגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. שמים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, הביצים, תמצית הווניל, הקמח, הקקאו והמלח ומעבדים במשך 2-3 דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה וקרמית.
  3. מערבבים בקערית את החלב עם מעט צבע מאכל אדום.
  4. מוסיפים את החלב לקערת המיקסר תוך כדי עיבוד, מגבירים את המהירות ומעבדים את הבצק עד שהתערובת צבועה באופן אחיד (ניתן להוסיף עוד קצת צבע מאכל אם רוצים).
  5. מוציאים את הקערה מהמיקסר ועוברים בעזרת לקקן על התחתית והדפנות כדי לוודא שכל התערובת צבועה באופן אחיד.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים לגובה של כ-1.5 ס”מ. אופים במשך 15-20 דקות עד שהעוגה מתייצבת. מוציאים ומצננים לגמרי.
  7. מכינים את הקרם: מערבבים את החלבונים והסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומפעילים את האינדוקציה על חום של 60 מעלות.
  8. מבשלים את החלבונים תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה עד שהסוכר נמס. מעלים את מהירות המיקסר ומקציפים את החלבונים עד שנוצר קצף יציב.
  9. מוסיפים בהדרגה את קוביות החמאה וממשיכים לעבד עד שהן נטמעות (לא להיבהל אם המרנג נשבר בשלב זה).
  10. מוסיפים את גבינת השמנת, כף אחרי כף וממשיכים לעבד עד שנוצר קרם אחיד וסמיך. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק או משונן.
  11. מרכיבים את הקינוח: קורצים בעזרת חותכן עוגיות עיגולים מהעוגה האדומה - אלה יהיו שכבות העוגה.
  12. על העיגול הראשון מורחים שכבת ריבת פטל או תות ומזלפים שכבת קרם.
  13. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים לקבלת עוגות אישיות גבוהות בנות 3 קומות.
  14. ממשיכים עם יתר העיגולים והקרם, מפזרים מעל שבבי שוקולד ומגישים מיד.
עוגות רד וולווט אישיות 2
עוגות רד וולווט אישיות. צילום: נמרוד סונדרס, וידאו: אלי סטרול, סטיילינג: נעמה חן

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגות רד וולווט אישיות: אדומות ורומנטיות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רבקה בלום

    אין לי מיקסר עם אינדוקציה של חום, אפשר גם לערבב בסיר על הגז?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רבקה, כן, עדיף בבן מארי.

      Avatar
      Foody team

      היי ריקי! אפשר להקציף שמנת צמחית עם כף סוכר אחת לקרם, בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות