עוגיות בצורת מסיכה למשלוח מנות נפלא בפורים

רוצים להפתיע את החברים במשלוח מנות שהכנתם לגמרי לבד? מכינים עוגיות בצורת מסיכה של קרין גורן, עוטפים בסרט ונותנים במתנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו לישה (או בידיים) מעבדים את הביצים, הסוכר, השמן והקמח התופח לבצק אחיד.
  3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 1/2 ס”מ בערך וקורצים לעיגולים.
  4. אופים כ-20 דקות, להזהבה ומצננים.
  5. לקישוט בשוקולד, ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל, מערבבים ומזלפים על העוגיות. אפשר לקשט גם בסוכריות צבעוניות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 232.8 קק״ל 4656.4 קק״ל
פחמימות 30.3 גרם 606.3 גרם
שומן 10.4 גרם 208.8 גרם
נתרן 337.5 מ״ג 6750.0 מ״ג
חלבון 4.4 גרם 88.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.0 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 34.5 גרם
כולסטרול 59.3 מ״ג 1185.4 מ״ג
סידן 13.0 מ״ג 259.5 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 14.7 מ״ג
אשלגן 61.3 מ״ג 1226.2 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 7.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    Merav Zur

    האם צריך לשים על תוכנית טורבו או אפיה רגילה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, עדיף לאפות עוגיות באפייה רגילה ללא טורבו. מצב טורבו מפזר באופן אחיד יותר את החום אך גם הטמפ’ גבוהה יותר ולכן עלולה לשרוף את העוגיות.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody