עוגיות בצורת מסיכה למשלוח מנות נפלא בפורים

רוצים להפתיע את החברים במשלוח מנות שהכנתם לגמרי לבד? מכינים עוגיות בצורת מסיכה של קרין גורן, עוטפים בסרט ונותנים במתנה
רוצים להפתיע את החברים במשלוח מנות שהכנתם לגמרי לבד? מכינים עוגיות בצורת מסיכה של קרין גורן, עוטפים בסרט ונותנים במתנה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 227.8 קק״ל 4556.7 קק״ל
    פחמימות 30.3 גרם 606.3 גרם
    שומן 9.9 גרם 198.1 גרם
    נתרן 356.8 מ״ג 7136.4 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 88.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 59.1 מ״ג 1182.6 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 251.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 60.2 מ״ג 1203.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 227.8 קק״ל 4556.7 קק״ל
    פחמימות 30.3 גרם 606.3 גרם
    שומן 9.9 גרם 198.1 גרם
    נתרן 356.8 מ״ג 7136.4 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 88.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 59.1 מ״ג 1182.6 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 251.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 60.2 מ״ג 1203.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו לישה (או בידיים) מעבדים את הביצים, הסוכר, השמן והקמח התופח לבצק אחיד.
  3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 1/2 ס”מ בערך וקורצים לעיגולים.
  4. אופים כ-20 דקות, להזהבה ומצננים.
  5. לקישוט בשוקולד, ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל, מערבבים ומזלפים על העוגיות. אפשר לקשט גם בסוכריות צבעוניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות בצורת מסיכה למשלוח מנות נפלא בפורים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Merav Zur

    האם צריך לשים על תוכנית טורבו או אפיה רגילה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, עדיף לאפות עוגיות באפייה רגילה ללא טורבו. מצב טורבו מפזר באופן אחיד יותר את החום אך גם הטמפ’ גבוהה יותר ולכן עלולה לשרוף את העוגיות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות