עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות ב-10 דקות!

עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות. שילוב מושלם של פריך ונימוח, של צבעים וטעמים שפשוט לא תוכלו לעמוד בפניהן. הן קלות מאוד להכנה ונהדרות ליד כוס קפה
עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות. שילוב מושלם של פריך ונימוח, של צבעים וטעמים שפשוט לא תוכלו לעמוד בפניהן. הן קלות מאוד להכנה ונהדרות ליד כוס קפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.7 קק״ל 3513.6 קק״ל
    פחמימות 18.0 גרם 360.1 גרם
    שומן 8.1 גרם 162.4 גרם
    נתרן 83.5 מ״ג 1670.8 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 73.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 113.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 32.5 מ״ג 649.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.7 קק״ל 3513.6 קק״ל
    פחמימות 18.0 גרם 360.1 גרם
    שומן 8.1 גרם 162.4 גרם
    נתרן 83.5 מ״ג 1670.8 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 73.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 113.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 32.5 מ״ג 649.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחמים תנור לחום של 170 מעלות .
  2. שמים בקערת מיקסר מחמאה, סוכר חום, אבקת סוכר ותמצית וניל ומערבבים למשך 3 דקות עד שכל המרכיבים מתאחדים ונוצר קרם.
    מוסיפים מחמאה למיקסר. צילום: שי אפגין
  3. מוסיפים לקערה ביצה ומערבבים היטב. מוסיפים קמח, קוואקר, מים, חמוציות, קוקוס ושוקולד לבן ומערבבים היטב עד לאיחוד.

    מוסיפים קמח. צילום: שי אפגין
    מוסיפים קמח. צילום: שי אפגין

  4. על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מחלקים את התערובת לעוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית. מניחים את העוגיות במרווח של 2 סנטימטר מעוגייה לעוגייה כדי למנוע הדבקות.

    מחלקים בעזרת הכף את הבצק על התבנית. צילום: שי אפגין
    מחלקים בעזרת הכף את הבצק על התבנית. צילום: שי אפגין

  5. אופים את העוגיות עד שהן נעשות זהובות שחומות, מוציאים מהתנור ומקררים היטב לפני הגשה.
    עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות. צילום: שי אפגין
    עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות. צילום: שי אפגין

    בתיאבון! צילום: שי אפגין
    בתיאבון! צילום: שי אפגין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות ב-10 דקות!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    ממש טעים ?!!!

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    עדן לוי

    היי רציתי לשאול אם אפשר להחליף את הקמח בשיבולת שועל?

      Avatar
      מערכת Foody

      במקרה הזה עדיף להצמד למתכון.

    Avatar
    נאוית

    אפשר עם שיבולת שועל עבה במקום?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט.

    Avatar
    Mali Hayim

    אפשר במקום חמאה לשים שמן וכמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט.
      על כל 100 גרם חמאה יש לשים 85 גרם שמן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות