עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות ב-10 דקות!

עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות. שילוב מושלם של פריך ונימוח, של צבעים וטעמים שפשוט לא תוכלו לעמוד בפניהן. הן קלות מאוד להכנה ונהדרות ליד כוס קפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחמים תנור לחום של 170 מעלות .
  2. שמים בקערת מיקסר מחמאה, סוכר חום, אבקת סוכר ותמצית וניל ומערבבים למשך 3 דקות עד שכל המרכיבים מתאחדים ונוצר קרם.
    מוסיפים מחמאה למיקסר. צילום: שי אפגין
  3. מוסיפים לקערה ביצה ומערבבים היטב. מוסיפים קמח, קוואקר, מים, חמוציות, קוקוס ושוקולד לבן ומערבבים היטב עד לאיחוד.

    מוסיפים קמח. צילום: שי אפגין
    מוסיפים קמח. צילום: שי אפגין

  4. על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מחלקים את התערובת לעוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית. מניחים את העוגיות במרווח של 2 סנטימטר מעוגייה לעוגייה כדי למנוע הדבקות.

    מחלקים בעזרת הכף את הבצק על התבנית. צילום: שי אפגין
    מחלקים בעזרת הכף את הבצק על התבנית. צילום: שי אפגין

  5. אופים את העוגיות עד שהן נעשות זהובות שחומות, מוציאים מהתנור ומקררים היטב לפני הגשה.
    עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות. צילום: שי אפגין
    עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות. צילום: שי אפגין

    בתיאבון! צילום: שי אפגין
    בתיאבון! צילום: שי אפגין

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 174.9 קק״ל 3498.2 קק״ל
פחמימות 18.0 גרם 360.0 גרם
שומן 8.1 גרם 161.3 גרם
נתרן 82.1 מ״ג 1643.0 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 26.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.9 גרם
שומן רווי 3.7 גרם 73.3 גרם
כולסטרול 12.7 מ״ג 253.2 מ״ג
סידן 5.4 מ״ג 108.3 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 31.8 מ״ג 636.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar