עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה

בא לכם על עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה? קבלו מתכון קל של עוגיות חמאה ענוגות בטעם וניל, בציפוי אבקת סוכר, שאין שום בעיה להכין לבד בבית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. במעבד מזון מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.
  3. מגלגלים כדורים בגודל עגבניית שרי מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.
  5. מצפים: מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות (בכמה ‘נגלות’) לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי. מגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 45 מנות
קלוריות 52.7 קק״ל 2373.3 קק״ל
פחמימות 7.1 גרם 317.4 גרם
שומן 3.7 גרם 166.4 גרם
נתרן 1.3 מ״ג 56.8 מ״ג
חלבון 0.5 גרם 20.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 5.2 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 98.7 גרם
כולסטרול 11.0 מ״ג 493.5 מ״ג
סידן 2.2 מ״ג 98.2 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 2.3 מ״ג
אשלגן 6.2 מ״ג 277.3 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody