
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160מעלות.
- במעבד מזון מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.
- מגלגלים כדורים בגודל עגבניית שרי מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.
- מצפים: מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות (בכמה ‘נגלות’) לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי. מגישים.
- שומרים בצנצנת עוגיות יפה.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
45
מנות
קלוריות
52.7
קק״ל
2373.3
קק״ל
פחמימות
7.1
גרם
321.2
גרם
שומן
3.7
גרם
167.9
גרם
נתרן
1.2
מ״ג
53.0
מ״ג
חלבון
0.5
גרם
21.7
גרם
סיבים תזונתיים
0.1
גרם
5.2
גרם
שומן רווי
2.2
גרם
98.3
גרם
כולסטרול
11.0
מ״ג
493.5
מ״ג
סידן
2.2
מ״ג
98.2
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
2.3
מ״ג
אשלגן
6.2
מ״ג
277.3
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
2.3
מ״ג
תגובות (13)