עוגיות חמאה דניות של קרין גורן

גם אתם מכורים לעוגיות חמאה בקופסאות פח? קבלו מתכון מעולה של עוגיות חמאה דניות אהובות, פריכות ונמסות בפה, שגורפות מלא מחמאות
גם אתם מכורים לעוגיות חמאה בקופסאות פח? קבלו מתכון מעולה של עוגיות חמאה דניות אהובות, פריכות ונמסות בפה, שגורפות מלא מחמאות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    106
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 106.2 קק״ל 3186.3 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 342.2 גרם
    שומן 6.1 גרם 182.7 גרם
    נתרן 65.4 מ״ג 1963.3 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 49.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 106.2 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 1020.8 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 161.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 17.8 מ״ג 534.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    106
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 106.2 קק״ל 3186.3 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 342.2 גרם
    שומן 6.1 גרם 182.7 גרם
    נתרן 65.4 מ״ג 1963.3 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 49.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 106.2 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 1020.8 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 161.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 17.8 מ״ג 534.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממלאים מים בסיר קטן ומכניסים ביצים שלמות עם הקליפה. מחממים על האש לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 10 דקות, לקבלת ביצים קשות.
  2. מצננים ומקלפים את הביצים. מוציאים את החלמונים המבושלים.
  3. מניחים את החלמונים במסננת קטנה ומועכים דרך החורים במסננת לפירורים דקים, ישירות לתוך קערת המיקסר עם וו גיטרה.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את החמאה, הסוכר, המלח, תמצית הווניל והקמח. מעבדים 4-2 דקות במהירות בינונית, לפירורים של בצק קטיפתי וכמעט אחיד. מוציאים מהמיקסר ומאחדים את הבצק בידיים לכדור.
  5. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  6. מניחים נייר אפייה על משטח עבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר האפייה, מקמחים גם מלמעלה ומרדדים לעובי של קצת פחות מ-1 ס”מ.
  7. קורצים עוגיות ומסדרים במרווחים קטנים על גבי התבנית. מפזרים את הסוכר ואופים כ-20 דקות להזהבה עדינה בלבד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות חמאה דניות של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    Irit Ben-ariye

    אני עוקבת אחר השאלות שאת נשאלת. ברצוני לומר שאם קוראים את המתכון, אין צורך בשאלות או בהבהרות. המתכונים שלך ברורים ומדויקים. אפשר לסמוך עלייך

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה על המילים הטובות, אבל אפשר תמיד לשאול שאלות, אין כל בעיה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות