עוגיות חמאת בוטנים מהירות ללא גלוטן

איילת הירשמן מכינה עוגיות חמאת בוטנים ב-5 דקות שאי אפשר להפסיק לנשנש. והבונוס? הן ללא גלוטן, כשרות לפסח ועשויות מ-4 מרכיבים בלבד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
  2. שמים בקערה את חמאת הבוטנים ואת שני סוגי הסוכר, מוסיפים את החלמונים ומערבבים בכף או מזלג לבצק אחיד, במרקם שמזכיר פלסטלינה רכה.
  3. יוצרים מהבצק בעזרת הידיים כדורים בגודל עגבניות שרי. מניחים את הכדורים בתבנית במרווחים של 2 ס”מ ביניהם. בעזרת שיני המזלג, משטחים קלות את כדורי הבצק.
  4. אופים 10 דקות - העוגיות לא מזהיבות כמעט. מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית 15 דקות וממתינים שיתקשו לגמרי. מגישים מיד או מאחסנים.

הערות

  • לא להיבהל מכך שהעוגיות לא מזהיבות או מתקשות הרבה בתנור, הן יתקשו בקירור

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 81.1 קק״ל 2026.9 קק״ל
פחמימות 8.6 גרם 215.7 גרם
שומן 4.4 גרם 110.1 גרם
נתרן 38.6 מ״ג 964.4 מ״ג
חלבון 2.2 גרם 56.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 12.0 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 23.6 גרם
כולסטרול 16.5 מ״ג 412.3 מ״ג
סידן 6.9 מ״ג 173.0 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 5.6 מ״ג
אשלגן 58.8 מ״ג 1470.9 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody