עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות

תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
  3. מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
  5. מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
  6. מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.

 

מתנה טעימה במיוחד לראש השנה

חוברת המתכונים שתסדר לכם את שולחן החג

לפרטים נוספים לחצו כאן >>

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 40 מנות
קלוריות 103.0 קק״ל 4119.8 קק״ל
פחמימות 6.5 גרם 260.5 גרם
שומן 8.0 גרם 321.7 גרם
נתרן 1.5 מ״ג 60.4 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 46.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 27.7 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 116.0 גרם
כולסטרול 10.8 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 6.9 מ״ג 276.7 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 9.2 מ״ג
אשלגן 33.4 מ״ג 1335.3 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 12.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר בהחלט. ניתתן להחליף את מוצרי החלב למוצרי פרווה (מחמאה, שמנת צימחית, חלב שקדים וכד’).

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody