סנו רקע

עוגיות מלוחות – עוגיות פרמזן וקשקבל

עוגיות פרמזן וקשקבל פריכות וממכרות - עוגיות מלוחות שלא תרצו להפסיק לנשנש, הכי קלות ומהירות להכנה שיש, בתיאבון!
עוגיות פרמזן וקשקבל פריכות וממכרות - עוגיות מלוחות שלא תרצו להפסיק לנשנש, הכי קלות ומהירות להכנה שיש, בתיאבון!
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    56
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 56.2 קק״ל 2530.8 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 135.9 גרם
    שומן 4.0 גרם 181.7 גרם
    נתרן 71.7 מ״ג 3228.2 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 87.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 33.5 גרם
    כולסטרול 8.9 מ״ג 400.9 מ״ג
    סידן 36.8 מ״ג 1657.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 10.9 מ״ג 492.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    56
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 56.2 קק״ל 2530.8 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 135.9 גרם
    שומן 4.0 גרם 181.7 גרם
    נתרן 71.7 מ״ג 3228.2 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 87.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 33.5 גרם
    כולסטרול 8.9 מ״ג 400.9 מ״ג
    סידן 36.8 מ״ג 1657.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 10.9 מ״ג 492.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות מלוחות
ענת אלישע
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות מלוחות

ציפוי


אופן הכנה

  1. במעבד המזון מניחים גבינות, קמח, זרעי פרג, מלח ופלפל ומעבדים למרקם פירורי.
  2. מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים שוב למרקם פירורי גס.
  3. מוסיפים 3 כפות חלב קר/מים ומעבדים רק עד איחוד הבצק. מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים לשני גלילים ארוכים.
  4. עוטפים את הגלילים בניילון נצמד (כל אחד בנפרד) ומכניסים למקפיא לשעה.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות חום סטטי (חום עליון תחתון) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  6. מוציאים את הגלילים מהמקפיא ופותחים את הניילון כך שהגליל יהיה מונח עליו.
  7. מברישים בביצה טרופה ומפזרים זרעי פרג בנדיבות משני צידי הגליל.
  8. מגלגלים שוב בניילון הנצמד ומוודאים שכל הגליל מצופה בפרג.
  9. פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומסדרים בתבנית.
  10. אופים במשך 25 דקות עד הזהבה עמוקה, מצננים ומעבירים לכלי אטום.
עוגיות פרמזן מלוחות2
עוגיות מלוחות - עוגיות פרמזן וקשקבל. צילום: ענת אלישע
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי איריס, ניתן להמיר את הפרג בשומשום/ קצח

    Avatar
    שי ש

    היי רציתי לדעת אם במקום פרג אני השים ציפוי של סומסום או קצח זה בסדר? וגם אם ניתן להשתמש בקמח קוסמין במקום קמח לבן?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שי, אפשר לשים שומשום או קצח במקום ולהשתמש בקמח כוסמין.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות