-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1338.9 קק״ל 1338.9 קק״לפחמימות 126.2 גרם 126.2 גרםשומן 29.3 גרם 29.3 גרםנתרן 777.4 מ״ג 777.4 מ״גחלבון 6.9 גרם 6.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 46.8 מ״ג 46.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 203.4 מ״ג 203.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות1339
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1338.9 קק״ל 1338.9 קק״לפחמימות 126.2 גרם 126.2 גרםשומן 29.3 גרם 29.3 גרםנתרן 777.4 מ״ג 777.4 מ״גחלבון 6.9 גרם 6.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 46.8 מ״ג 46.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 203.4 מ״ג 203.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 1339 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-80 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מקציפים במיקסר את החלבונים עם המלח כשתי דקות. מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר. מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף אחיד ויציב מאד.
- מקפלים את אבקת הסוכר והאגוזים הקצוצים לקצף.
- על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את המרנג המוקצף בעזרת שקית זילוף עם הצנטר בגודל ובצורה המתאימים לכם במרווחים של כשתי אצבעות בין עוגיה לעוגיה.
- מכניסים לתנור ואופים כ-4 שעות (העוגיות אמורות להתנתק בקלות מהנייר).
- מצננים ומעבירים לקופסא אטומה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-80 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מקציפים במיקסר את החלבונים עם המלח כשתי דקות. מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר. מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף אחיד ויציב מאד.
- מקפלים את אבקת הסוכר והאגוזים הקצוצים לקצף.
- על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את המרנג המוקצף בעזרת שקית זילוף עם הצנטר בגודל ובצורה המתאימים לכם במרווחים של כשתי אצבעות בין עוגיה לעוגיה.
- מכניסים לתנור ואופים כ-4 שעות (העוגיות אמורות להתנתק בקלות מהנייר).
- מצננים ומעבירים לקופסא אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן