הכי פשוט והכי טעים – עוגיות סבתא פשוטות

זה ללא ספק המתכון המושלם לעוגיות הסבתא המוכרות והאהובות וגם פתרון מושלם למתכון שאפשר להכין עם הילדים, לאורחים שמגיעים או סתם לפינוק שליד הקפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

בצק

ציפוי

אופן הכנה

  1. שמים את כל מרכיבי הבצק לתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה, או מעבד מזון, ומעבדים עד שהמחמאה נטמעת בתערובת, ומתקבל בצק אחיד ורך. מניילנים ומקררים כ-20 דקות.
  2. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  3. מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לעובי 5 מ”מ ומפזרים מעל תערובת של סוכר וקינמון. מעבירים מעל מערוך כדי להדק את הסוכר.
  4. קורצים עוגיות בצורה רצויה ומסדרים על גבי התבנית.
  5. אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.

    עוגיות סבתא בלובנד צילום: שניר גואטה
    העוגיות הכי טובות שיש. צילום: שניר גואטה

  6. מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 150.4 קק״ל 3760.6 קק״ל
פחמימות 19.4 גרם 485.8 גרם
שומן 7.2 גרם 181.0 גרם
נתרן 21.7 מ״ג 543.7 מ״ג
חלבון 2.1 גרם 51.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.4 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 75.2 גרם
כולסטרול 23.6 מ״ג 590.8 מ״ג
סידן 4.8 מ״ג 119.4 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״ג
אשלגן 20.6 מ״ג 515.8 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar