עוגיות פזואלוס מטוגנות ומתוקות של קרין גורן

שמות שונים ניתנו לעוגיות הפריכיות האלו: דבלה, פיג'ואלוס, פזואלוס. לא משנה איך תקראו להן, העיקר שלא תוותרו על התענוג המתוק והקראנצ'י במתכון נהדר של קרין גורן
שמות שונים ניתנו לעוגיות הפריכיות האלו: דבלה, פיג'ואלוס, פזואלוס. לא משנה איך תקראו להן, העיקר שלא תוותרו על התענוג המתוק והקראנצ'י במתכון נהדר של קרין גורן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    90
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.7 קק״ל 1794.6 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 288.3 גרם
    שומן 1.9 גרם 37.7 גרם
    נתרן 16.7 מ״ג 334.4 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 42.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 4.9 מ״ג 98.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 21.5 מ״ג 430.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    90
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.7 קק״ל 1794.6 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 288.3 גרם
    שומן 1.9 גרם 37.7 גרם
    נתרן 16.7 מ״ג 334.4 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 42.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 4.9 מ״ג 98.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 21.5 מ״ג 430.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

קישוט


אופן הכנה

  1. לשים את כל חומרי הבצק לאיחוד במיקסר. שמים בשקית ניילון למנוחה 10 דקות.
  2. מחלקים ל-4 חלקים את הבצק (עובדים עם חלק אחד ושומרים את השאר בשקית שלא יתייבשו).
  3. מרדדים את הבצק במכונת הפסטה וכשהבצק מתחיל להיות ארוך מדי חוצים וממשיכים לעבוד בשני חלקים. מרדדים דק עד שלב אחד לפני האחרון (מס 7) לקבלת רצועה ארוכה ודקה (כחצי מטר על 8 ס”מ, או מידות אחרות לפי רצונכם).
  4. מיישרים את השוליים בגלגלת פיצה.
  5. מחממים בסיר עמוק את השמן. מטגנים את רצועות הבצק תוך גלגול עם מזלג לפי ההדגמה עד הזהבה.
  6. מוציאים מהשמן ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
  7. מפזרים אבקת סוכר על רצועות הבצק המטוגנות או טובלים בסירופ שאוהבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות פזואלוס מטוגנות ומתוקות של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים דק ככל האפשר. בהצלחה!

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף לשמוע!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות