עוגיות פזואלוס מטוגנות ומתוקות של קרין גורן

שמות שונים ניתנו לעוגיות הפריכיות האלו: דבלה, פיג'ואלוס, פזואלוס. לא משנה איך תקראו להן, העיקר שלא תוותרו על התענוג המתוק והקראנצ'י במתכון נהדר של קרין גורן
שמות שונים ניתנו לעוגיות הפריכיות האלו: דבלה, פיג'ואלוס, פזואלוס. לא משנה איך תקראו להן, העיקר שלא תוותרו על התענוג המתוק והקראנצ'י במתכון נהדר של קרין גורן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.7 קק״ל 1934.6 קק״ל
    פחמימות 15.6 גרם 311.0 גרם
    שומן 2.0 גרם 40.4 גרם
    נתרן 19.5 מ״ג 390.0 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 48.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 113.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 24.4 מ״ג 487.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.7 קק״ל 1934.6 קק״ל
    פחמימות 15.6 גרם 311.0 גרם
    שומן 2.0 גרם 40.4 גרם
    נתרן 19.5 מ״ג 390.0 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 48.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 113.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 24.4 מ״ג 487.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
15 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

קישוט


אופן הכנה

  1. לשים את כל חומרי הבצק לאיחוד במיקסר. שמים בשקית ניילון למנוחה 10 דקות.
  2. מחלקים ל-4 חלקים את הבצק (עובדים עם חלק אחד ושומרים את השאר בשקית שלא יתייבשו).
  3. מרדדים את הבצק במכונת הפסטה וכשהבצק מתחיל להיות ארוך מדי חוצים וממשיכים לעבוד בשני חלקים. מרדדים דק עד שלב אחד לפני האחרון (מס 7) לקבלת רצועה ארוכה ודקה (כחצי מטר על 8 ס”מ, או מידות אחרות לפי רצונכם).
  4. מיישרים את השוליים בגלגלת פיצה.
  5. מחממים בסיר עמוק את השמן. מטגנים את רצועות הבצק תוך גלגול עם מזלג לפי ההדגמה עד הזהבה.
  6. מוציאים מהשמן ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
  7. מפזרים אבקת סוכר על רצועות הבצק המטוגנות או טובלים בסירופ שאוהבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות פזואלוס מטוגנות ומתוקות של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    יעל שעיבי

    קרין אין עלייך בעולםםם!!! תודה על המתכון המהממםם ועל כל המתכונים המעלפים שכלכך הרבה מהם אימצתי ויודעת כבר בעלפה ועוד המון שכבר הכנתי… תודה תודהה תודההה!!! מגיל קטן אצ ההשראה שלי!!! את אלופה!!!!! איך איך איךךך???? מתה להגיע למה שאת מתי שהוא! ובנתיים נהנית מהיצירות שלך!!! תודההה!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      וואו יעל איזה תגובה מהממת על הבוקר!! 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות