עוגיות “פטיש השניצל”

האם נתקלתם כבר בעוגיות "פטיש השניצל"? מדובר בעוגיות חמאה מוטבעות בציפוי שוקולד שנמסות בפה, שמכינים בקלות מ-4 מרכיבים בלבד
האם נתקלתם כבר בעוגיות "פטיש השניצל"? מדובר בעוגיות חמאה מוטבעות בציפוי שוקולד שנמסות בפה, שמכינים בקלות מ-4 מרכיבים בלבד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    121
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.7 קק״ל 3018.3 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 379.0 גרם
    שומן 7.2 גרם 180.7 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 26.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 30.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 106.3 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 493.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 124.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 25.1 מ״ג 628.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    121
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.7 קק״ל 3018.3 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 379.0 גרם
    שומן 7.2 גרם 180.7 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 26.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 30.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 106.3 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 493.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 124.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 25.1 מ״ג 628.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור

קצת לפני שיעור התופים שלי, אני צריכה “להתחמם”, אז אני מכינה את העוגיות האלו, בטכניקה ש”מחממת” אותי (ותרגיע את המורה עם קצת סוכר בדם …). רגע לפני שהן נמסות לכם בפה, קחו רגע להתרשם מהיופי שלהן. את הדוגמא המיוחדת יוצרים בעזרת פטיש שניצלים – הדרך שלי לתופף במטבח – על בצק.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך.
  3. מגלגלים לכדורים בגודל עגבניית שרי, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. עוטפים את הצד המחורץ של “פטיש שניצל” בניילון נצמד (בשביל ההיגיינה. אם יש פטיש שניצל שמיועד רק לעוגיות- מקמחים אותו) ולוחצים על כדורי הבצק עד שהם משתטחים ומוטבעת בהם דוגמת הפטיש.
  5. אופים כ-10 דקות, להזהבה קלה.
  6. מצננים וטובלים עד מחצית הגובה בשוקולד מומס. מנערים משאריות ומצננים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות “פטיש השניצל”

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    נטלי אלקיים

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות