סנו רקע

עוגיות פקאן וקרמל

מחפשים את העוגייה המושלמת לנשנש לצד הקפה? קבלו מתכון של עוגיות פקאן וקרמל שהכינה עדי מרום שיגרמו לכם רק לרצות מהן עוד ועוד
מחפשים את העוגייה המושלמת לנשנש לצד הקפה? קבלו מתכון של עוגיות פקאן וקרמל שהכינה עדי מרום שיגרמו לכם רק לרצות מהן עוד ועוד
  • עדי מרום
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 346.2 קק״ל 5192.9 קק״ל
    פחמימות 43.1 גרם 645.9 גרם
    שומן 22.7 גרם 340.9 גרם
    נתרן 72.5 מ״ג 1086.8 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 56.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 143.1 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 1136.6 מ״ג
    סידן 24.8 מ״ג 371.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 82.6 מ״ג 1238.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 346.2 קק״ל 5192.9 קק״ל
    פחמימות 43.1 גרם 645.9 גרם
    שומן 22.7 גרם 340.9 גרם
    נתרן 72.5 מ״ג 1086.8 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 56.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 143.1 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 1136.6 מ״ג
    סידן 24.8 מ״ג 371.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 82.6 מ״ג 1238.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
עדי מרום
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי פקאן וקרמל


אופן הכנה

  1. מכינים את בצק העוגיות: בקערה מניחים חמאה רכה, סוכר לבן וסוכר דמררה ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים ביצה וחלמון ומערבבים לאיחוד, מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. מכסים את הבצק בכיסוי ניילון סנו סושי ומכניסים למקרר כ-40 דקות.
  4. מכינים את מילוי הפקאן-קרמל: לפני שמתחילים להכין את הקרמל מועכים בתוך שקית זיפר סליידר סנו סושי פקאנים ומרתיחים את השמנת.
  5. במחבת מניחים סוכר ומדליקים את האש על להבה גבוהה-בינונית, ממתינים שבמרכז יתחיל להיווצר קרמל והשוליים ישארו עם סוכר, מזיזים מעט את המחבת מבלי לערבב ואם יש צורך בעזרת לקקן מועכים את הגושים (אם נוצרו) עד קבלת קרמל בגוון ענברי.
  6. מכבים את האש ומוסיפים חמאה, מערבבים טוב עד לאיחוד ומדליקים שוב את האש על חום בינוני, יוצקים כל פעם קצת מהשמנת ומערבבים טוב, וכך ממשיכים עד שמוזגים את כל השמנת.
  7. מוסיפים קצת מלח ומביאים את התערובת לרתיחה והסמכה של כ3 דקות.
  8. מוסיפים פקאנים קצוצים ומערבבים טוב. מניחים בצד שיתקרר לטמפרטורת החדר.
  9. מדליקים תנור על 180 מעלות טורבו.
  10. מוציאים את בצק העוגיות מקירור וקורצים עיגולים במשקל של 45 גרם.
  11. מניחים כדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי במרווחים ומכניסים לתנור ל-12 דקות.
  12. מוציאים מהתנור את העוגיות וכשהעוגיות חמות יוצרים גומה שיהיה איפה להניח את המילוי בעזרת תחתית של כוס.
  13. לאחר שהעוגיות התקררו מניחים במרכז כל עוגיה ממלית הפקאן. תהנו!
עוגיות פקאן וקרמל1
עוגיות פקאן וקרמל. צילום: עדי מרום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      עם מחמאה/מרגרינה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות