עוגיות פרח ריבה

בת חן דיאמנט מכינה עוגיות קלאסיות פריכות וטעימות שתמיד כיף שיש בצנצנת העוגיות הביתית: עוגיות פרח ריבה. הבונוס - הן אפילו פרווה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצק

מלית

עיטור

אופן הכנה

 

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערת מעבד מזון עם להב פלדה סוכר, אבקת הסוכר ומזולה ,מערבבים עשר שניות.
  2. מוסיפים לקערה קמח, אבקת אפייה, שקדים טחונים ומערבבים בפולסים.
  3. מוסיפים ביצה, ממשיכים לערבב בפולסים, עד אשר נוצר גוש בצק אחיד (עיבוד יתר פוגם במרקם הפריך של הבצק).
  4. מוציאים את הבצק מהקערה, משטחים למלבן, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כשעה וחצי-שעתיים.
  5. מקמחים מעט את משטח העבודה ואת הבצק שהכנו משני מהצדדים, מרדדים את הבצק לעובי רבע עד חצי סנטימטר.
  6. קורצים את הבצק בעזרת חותכן בצורת פרח, בחצי מעוגיות שקרצנו קורצים בהן חור באמצע בעזרת הצד הצר העגול של הצנתר.
  7. מניחים את העוגיות במרווחים אחת מהשנייה ע”ג תבנית עם נייר אפיה.
  8. אפייה: בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות אופים את הבצק למשך 13 דקות עד להזהבה של הבצק, מוציאים ומצננים.
  9. כאשר הבצק הצטנן שמים מעט ריבה במרכז עוגיות הפרח ללא החור, סוגרים מעליהן את עוגיות הפרח עם החור במרכז.
  10. מפזרים אבקת סוכר על העוגיות ומאחסנים בכלי סגור.
מכינים את הבצק
מכינים את הבצק
מי רוצה עוגייה?
מי רוצה עוגייה?

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 185.0 קק״ל 3700.2 קק״ל
פחמימות 34.3 גרם 686.2 גרם
שומן 1.8 גרם 35.5 גרם
נתרן 47.7 מ״ג 953.3 מ״ג
חלבון 3.0 גרם 61.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.8 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 4.6 גרם
כולסטרול 12.7 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 18.9 מ״ג 379.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 9.4 מ״ג
אשלגן 57.0 מ״ג 1139.4 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody