עוגיות קרקר מתוקות שלא תוכלו להפסיק לנשנש

עוגיות קרקר מתוקות, פריכות, זהובות, מתפצחות בפה, עשירות בגרעינים והכי פשוטות להכנה. מערבבים את כל המרכיבים, אופים ותוך זמן קצר ניחוח העוגיות יתפשט בבית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-140 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
  2. בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבון, הסוכר החום וסוכר הווניל.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים נראים רטובים.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית ומורחים אותה למלבן דק.
  5. חותכים לריבועים קטנים בעזרת הסכין (ממש גוררים את הסכין ימינה ושמאלה על הנייר, ליצירת רווחים בין העוגיות).
  6. אופים 50 דקות, לייבוש והשחמה. מצננים ומפרידים לעוגיות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1905.0 קק״ל 1905.0 קק״ל
פחמימות 306.3 גרם 306.3 גרם
שומן 63.0 גרם 63.0 גרם
נתרן 128.6 מ״ג 128.6 מ״ג
חלבון 32.3 גרם 32.3 גרם
סיבים תזונתיים 12.3 גרם 12.3 גרם
שומן רווי 9.7 גרם 9.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 821.1 מ״ג 821.1 מ״ג
ברזל 15.9 מ״ג 15.9 מ״ג
אשלגן 858.4 מ״ג 858.4 מ״ג
אבץ 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody