עוגיות קרקר מתוקות שלא תוכלו להפסיק לנשנש

עוגיות קרקר מתוקות, פריכות, זהובות, מתפצחות בפה, עשירות בגרעינים והכי פשוטות להכנה. מערבבים את כל המרכיבים, אופים ותוך זמן קצר ניחוח העוגיות יתפשט בבית
עוגיות קרקר מתוקות, פריכות, זהובות, מתפצחות בפה, עשירות בגרעינים והכי פשוטות להכנה. מערבבים את כל המרכיבים, אופים ותוך זמן קצר ניחוח העוגיות יתפשט בבית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    2254
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2253.7 קק״ל 2253.7 קק״ל
    פחמימות 163.3 גרם 163.3 גרם
    שומן 163.2 גרם 163.2 גרם
    נתרן 84.3 מ״ג 84.3 מ״ג
    חלבון 71.1 גרם 71.1 גרם
    סיבים תזונתיים 21.6 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 18.3 גרם
    כולסטרול 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 137.8 מ״ג 137.8 מ״ג
    ברזל 23.4 מ״ג 23.4 מ״ג
    אשלגן 1200.3 מ״ג 1200.3 מ״ג
    אבץ 17.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    2254
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2253.7 קק״ל 2253.7 קק״ל
    פחמימות 163.3 גרם 163.3 גרם
    שומן 163.2 גרם 163.2 גרם
    נתרן 84.3 מ״ג 84.3 מ״ג
    חלבון 71.1 גרם 71.1 גרם
    סיבים תזונתיים 21.6 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 18.3 גרם
    כולסטרול 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 137.8 מ״ג 137.8 מ״ג
    ברזל 23.4 מ״ג 23.4 מ״ג
    אשלגן 1200.3 מ״ג 1200.3 מ״ג
    אבץ 17.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-140 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה או משטח סיליקון לאפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
  2. בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבון, הסוכר החום וסוכר הווניל.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים נראים רטובים.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית ומורחים אותה למלבן דק.
  5. חותכים לריבועים קטנים בעזרת גלגלת או סכין (ממש גוררים את הסכין ימינה ושמאלה על הנייר, ליצירת רווחים בין העוגיות).
  6. אופים 50 דקות, לייבוש והשחמה. מצננים ומפרידים לעוגיות ושומרים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות קרקר מתוקות שלא תוכלו להפסיק לנשנש

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Ora Cohen

תגובות (26)

Avatar

    Avatar
    שלי

    האם אפשר לעשות אותן מלוחות כלומר במקום סוכר לשים מלח?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות