עוגיות קשקבל פריכות בקצח ושומשום

קבלו המלצה על מתכון נהדר של עוגיות קשקבל פריכות בקצח ושומשום - עוגיות מלוחות סופר טעימות וממכרות שמכינים בבית בלי מאמץ במעט מאוד זמן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עד שהיא מתרככת מעט.
  2. מוסיפים 1/4 מכמות הקמח, מלח וביצה ומעבדים למשחה חלקה.
  3. מוסיפים את יתרת הקמח וגבינה מגוררת ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. לשים פנימה את הפיסטוקים.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס”מ.
  5. מקפיאים שעה, או עד שהגלילים מתקשים ונוחים לחיתוך.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. מברישים כל גליל בביצה. שמים תערובת קצח ושומשום בכלי מאורך ומגלגלים את הבצק לציפוי מכל הכיוונים.
  8. פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ס”מ. משכיבים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  9. אופים 15-20 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים מעט ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 50 מנות
קלוריות 65.3 קק״ל 3264.4 קק״ל
פחמימות 6.9 גרם 346.6 גרם
שומן 4.6 גרם 230.7 גרם
נתרן 62.9 מ״ג 3143.8 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 98.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 134.5 גרם
כולסטרול 23.4 מ״ג 1167.6 מ״ג
סידן 33.1 מ״ג 1654.2 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 5.8 מ״ג
אשלגן 14.6 מ״ג 732.3 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 11.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody