עוגיות שוקולד צ’יפס קלות ומהירות להכנה
עוגיות שוקולד צ'יפס טעים לאכול בכל יום בשנה! קבלו את המתכון של אפרת ליכטנשטט לעוגיות המעולות עם פטנט שידאג שתמיד יהיו לכם עוגיות טריות בשלוף
עוגיות שוקולד צ'יפס טעים לאכול בכל יום בשנה! קבלו את המתכון של אפרת ליכטנשטט לעוגיות המעולות עם פטנט שידאג שתמיד יהיו לכם עוגיות טריות בשלוף
- אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 217.7 קק״ל 2612.1 קק״לפחמימות 32.7 גרם 392.2 גרםשומן 11.2 גרם 134.8 גרםנתרן 100.8 מ״ג 1209.7 מ״גחלבון 2.8 גרם 34.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.7 גרםשומן רווי 6.5 גרם 77.5 גרםכולסטרול 41.6 מ״ג 499.2 מ״גסידן 12.8 מ״ג 153.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 35.5 מ״ג 425.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות218
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 217.7 קק״ל 2612.1 קק״לפחמימות 32.7 גרם 392.2 גרםשומן 11.2 גרם 134.8 גרםנתרן 100.8 מ״ג 1209.7 מ״גחלבון 2.8 גרם 34.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.7 גרםשומן רווי 6.5 גרם 77.5 גרםכולסטרול 41.6 מ״ג 499.2 מ״גסידן 12.8 מ״ג 153.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 35.5 מ״ג 425.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 218 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם חמאה רכה
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר חוםדמררה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 ביצה M
-
1 1/4כוסות או 175 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/3 כפית מלח דק
-
150 גרם נטיפי שוקולד צ’יפסאו שוקולד מריר קצוץ לקוביות
אופן הכנה
- בקערה טורפים עם מטרפה או מיקסר חמאה וסוכר במשך 3 דקות לבלילה אחידה.
- מוסיפים ביצה ווניל ומערבבים לאחידות.
- מוסיפים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומערבבים.
- מחלקים את הבצק בין 2 שקיות זיפלוק בינוניות להקפאה וסוגרים.
- בעזרת מקל צ׳ופסטיק יוצרים פסים המחלקים את הבצק ל12 או 9 יחידות ומקפיאים עד השימוש.
- אופים את העוגיות: מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- שוברים חתיכה מהבצק ומגלגלים לכדור.
- מניחים על נייר אפייה ברווחים. אפשר לקשט בעוד שוקולד צ׳יפס.
- אופים 7-9 דקות עד שהעוגיות זהובות בצדדים ובהירות במרכז.
- מצננים לחלוטין לפני שמרימים.
- שומרים את העוגיות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר עד שבוע.
אופן הכנה
- בקערה טורפים עם מטרפה או מיקסר חמאה וסוכר במשך 3 דקות לבלילה אחידה.
- מוסיפים ביצה ווניל ומערבבים לאחידות.
- מוסיפים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומערבבים.
- מחלקים את הבצק בין 2 שקיות זיפלוק בינוניות להקפאה וסוגרים.
- בעזרת מקל צ׳ופסטיק יוצרים פסים המחלקים את הבצק ל12 או 9 יחידות ומקפיאים עד השימוש.
- אופים את העוגיות: מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- שוברים חתיכה מהבצק ומגלגלים לכדור.
- מניחים על נייר אפייה ברווחים. אפשר לקשט בעוד שוקולד צ׳יפס.
- אופים 7-9 דקות עד שהעוגיות זהובות בצדדים ובהירות במרכז.
- מצננים לחלוטין לפני שמרימים.
- שומרים את העוגיות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר עד שבוע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
יוצא טוב גם כפרווה עם שמן במקום חמאה?
היי מרים, יוצא טוב גם כפרווה אם אינך יכולה להכין חלבי
האם אפשר להמיר את החמאה בשמן?
היי נעה, כן