רקע סימנס

עוגיות שוקולד צ׳יפס קפה

עוגיות קפה עם שלושה סוגי שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן. מנת האספרסו הטרי שוברת את המתיקות ומוסיפה מרירות עדינה וארומה נפלאה. עוגיות שאי אפשר שלא לחסל!
עוגיות קפה עם שלושה סוגי שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן. מנת האספרסו הטרי שוברת את המתיקות ומוסיפה מרירות עדינה וארומה נפלאה. עוגיות שאי אפשר שלא לחסל!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    488
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.1 קק״ל 4881.3 קק״ל
    פחמימות 77.0 גרם 769.6 גרם
    שומן 25.6 גרם 255.8 גרם
    נתרן 382.7 מ״ג 3827.0 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 50.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 128.1 גרם
    כולסטרול 74.5 מ״ג 745.2 מ״ג
    סידן 26.4 מ״ג 263.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 233.7 מ״ג 2337.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    488
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.1 קק״ל 4881.3 קק״ל
    פחמימות 77.0 גרם 769.6 גרם
    שומן 25.6 גרם 255.8 גרם
    נתרן 382.7 מ״ג 3827.0 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 50.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 128.1 גרם
    כולסטרול 74.5 מ״ג 745.2 מ״ג
    סידן 26.4 מ״ג 263.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 233.7 מ״ג 2337.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת רטובים

תערובת יבשים

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים אספרסו במכונת הקפה.
  3. מערבלים את החמאה, את האספרסו ואת שני סוגי הסוכר עם וו גיטרה במהירות בינונית במשך 3 דקות או עד לקבלת קרם.
  4. מנפים לתוך קערה נפרדת את הקמח עם מלח ואבקת סודה. הניפוי חשוב כדי לאוורר את הקמח וגם כדי לערבב את החומרים היבשים ביניהם לפני שמאחדים אותם עם הרטובים.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים גם שוקולד צ׳יפס ומערבלים במשך דקה או עד שמתקבל בצק רטוב.
  6. מכסים ומעבירים למקרר למשך שעה וחצי-שעתיים להתייצבות שתקל על מלאכת עיצוב העוגיות.
  7. מחלקים את הבצק ל-10-12 כדורים שווים ומניחים במרווחים גדולים, בשתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.
  8. אופים 10-12 דקות לקבלת עוגיות שהמרכז שלהן נימוח והקצוות פריכים. העוגיות רכות כשהן יוצאות מן התנור, אבל אל דאגה, הן מתקשות אחרי הצינון.
עוגיות שוקולד צ'יפס קפה וכוס קפה
בתיאבון! צילום: אלי סטרול
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד צ׳יפס קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות