רקע סימנס

עוגיות שוקולד צ׳יפס קפה

עוגיות קפה עם שלושה סוגי שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן. מנת האספרסו הטרי שוברת את המתיקות ומוסיפה מרירות עדינה וארומה נפלאה. עוגיות שאי אפשר שלא לחסל!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

תערובת רטובים

תערובת יבשים

תוספות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים אספרסו במכונת הקפה.
  3. מערבלים את החמאה, את האספרסו ואת שני סוגי הסוכר עם וו גיטרה במהירות בינונית במשך 3 דקות או עד לקבלת קרם.
  4. מנפים לתוך קערה נפרדת את הקמח עם מלח ואבקת סודה. הניפוי חשוב כדי לאוורר את הקמח וגם כדי לערבב את החומרים היבשים ביניהם לפני שמאחדים אותם עם הרטובים.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים גם שוקולד צ׳יפס ומערבלים במשך דקה או עד שמתקבל בצק רטוב.
  6. מכסים ומעבירים למקרר למשך שעה וחצי-שעתיים להתייצבות שתקל על מלאכת עיצוב העוגיות.
  7. מחלקים את הבצק ל-10-12 כדורים שווים ומניחים במרווחים גדולים, בשתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.
  8. אופים 10-12 דקות לקבלת עוגיות שהמרכז שלהן נימוח והקצוות פריכים. העוגיות רכות כשהן יוצאות מן התנור, אבל אל דאגה, הן מתקשות אחרי הצינון.
עוגיות שוקולד צ'יפס קפה וכוס קפה
בתיאבון! צילום: אלי סטרול
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 488.1 קק״ל 4881.3 קק״ל
פחמימות 77.0 גרם 769.6 גרם
שומן 25.6 גרם 255.8 גרם
נתרן 382.7 מ״ג 3827.0 מ״ג
חלבון 5.0 גרם 50.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 13.2 גרם
שומן רווי 12.8 גרם 128.1 גרם
כולסטרול 74.5 מ״ג 745.2 מ״ג
סידן 26.4 מ״ג 263.9 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 16.4 מ״ג
אשלגן 233.7 מ״ג 2337.0 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar