עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות

משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגיות

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
  2. במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה. 
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף. 
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
  6. מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית.  אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית). 
  7. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 106.4 קק״ל 2659.8 קק״ל
פחמימות 18.1 גרם 452.5 גרם
שומן 5.2 גרם 130.9 גרם
נתרן 68.8 מ״ג 1719.1 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 27.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.1 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 75.7 גרם
כולסטרול 24.9 מ״ג 622.8 מ״ג
סידן 7.4 מ״ג 184.2 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 14.9 מ״ג 373.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

    Avatar
    רבקי

    יש לי רק ביצים מדיום.. ניתן להשתמש? להוסיף משהו? לשים 2?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody