עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות

משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגיות

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
  2. במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה. 
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף. 
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
  6. מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית.  אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית). 
  7. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 106.4 קק״ל 2659.8 קק״ל
פחמימות 18.1 גרם 452.5 גרם
שומן 5.2 גרם 130.9 גרם
נתרן 68.8 מ״ג 1719.1 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 27.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.1 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 75.7 גרם
כולסטרול 24.9 מ״ג 622.8 מ״ג
סידן 7.4 מ״ג 184.2 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 14.9 מ״ג 373.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    צביה בר טוב

    יש מחסור בסוכר חום כהה בחנויות, אפשר להחליף בסוכר דמררה או במשהו אחר?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כן אפשר להחליף בסוכר דמררה או לבן.

    Avatar
    נעה וייצר

    היי האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? ואם כן באיזו כמות?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר להחליף את החמאה בשמן. כמות השמן צריכה להיות 85% מכמות החמאה. בהצלחה (:

    Avatar
    אושרית

    האם אפשר להחליף את החמאה במחמאה או מרגרינה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כן אפשר להחליף במחמאה או מרגרינה.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody