עוגיות 5 שכבות ב-5 דקות

איך מכינים עוגיות 5 שכבות ב-5 דקות? קבלו מתכון של חיתוכיות עשירות במרקם וטעם שמכינים בקלות וזריזות ללא מיקסר וחותכים לקוביות אישיות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

עוגיות

ציפוי שוקולד

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר בתרסיס שמן. מרסקים עוגיות במעבד מזון. ממיסים חמאה. קוצצים גס אגוזי פקאן. מרסקים גליליות.
  2. מערבבים פירורי ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מפזרים מעל את השוקולד צ’יפס. מפזרים מעל אגוזים וקוקוס. מפזרים מעל גליליות. מוזגים על הכל את החלב המרוכז.
  4. אופים כ-25 דקות, עד שהמאפה יציב וזהוב. מצננים לחלוטין (רצוי להעביר למקרר לשעתיים כדי להקל על החיתוך).
  5. מחממים במיקרוגל שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים על המאפה ומקפיאים 10 דקות להתייצבות הציפוי. פורסים לריבועים, שמים כל ריבוע במנז’ט קטן ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6560.6 קק״ל 6560.6 קק״ל
פחמימות 681.4 גרם 681.4 גרם
שומן 387.7 גרם 387.7 גרם
נתרן 1303.9 מ״ג 1303.9 מ״ג
חלבון 95.3 גרם 95.3 גרם
סיבים תזונתיים 35.5 גרם 35.5 גרם
שומן רווי 158.5 גרם 158.5 גרם
כולסטרול 388.4 מ״ג 388.4 מ״ג
סידן 1451.1 מ״ג 1451.1 מ״ג
ברזל 31.0 מ״ג 31.0 מ״ג
אשלגן 3534.7 מ״ג 3534.7 מ״ג
אבץ 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody