עוגיית שוקולד צ’יפס ענקית במחבת

עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת? יש דבר כזה, ואתם לא מבינים כמה זה טעים. אותה גברת בשינוי אדרת עם המון שוקולד שנשפך בעת החיתוך
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בצק

לשימון המחבת

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה גדולה או קערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ובהירה.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבבים עד שהיא נטמעת בתערובת.
  3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים שוב עד לקבלת בצק רך. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים בפעם האחרונה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כ-30 דקות.
  4. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  5. ממיסים את החמאה במחבת. מעבירים 1/2 מכמות הבצק למחבת ומיישרים בעזרת הידיים. יוצקים מעל את הנוטלה ומיישרים בעזרת מרית, בלי להגיע לשוליים. מכסים ביתרת הבצק ומיישרים.
  6. אופים את העוגייה כ-15 דקות, או עד להזהבה. מגישים בליווי כדור הגלידה.

הערות

  • המצרכים מספיקים למחבת בקוטר 16-18 ס"מ

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 959.8 קק״ל 3839.1 קק״ל
פחמימות 143.1 גרם 572.3 גרם
שומן 48.1 גרם 192.3 גרם
נתרן 391.5 מ״ג 1565.8 מ״ג
חלבון 9.8 גרם 39.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרם
שומן רווי 25.2 גרם 101.0 גרם
כולסטרול 145.1 מ״ג 580.6 מ״ג
סידן 135.8 מ״ג 543.2 מ״ג
ברזל 4.6 מ״ג 18.3 מ״ג
אשלגן 565.2 מ״ג 2260.9 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody