סנו רקע

עוגת ביסקוויטים פירמידה כמו של אמא

תסכימו איתנו, שאין על העוגות של אמא! בטח ובטח כשמדובר בעוגת ביסקוויטים פירמידה בטעם של פעם, במילוי קרם וניל ומנגו וציפוי גנאש שוקולד וסוכריות
תסכימו איתנו, שאין על העוגות של אמא! בטח ובטח כשמדובר בעוגת ביסקוויטים פירמידה בטעם של פעם, במילוי קרם וניל ומנגו וציפוי גנאש שוקולד וסוכריות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    10940
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10939.5 קק״ל 10939.5 קק״ל
    פחמימות 8333.9 גרם 8333.9 גרם
    שומן 8447.7 גרם 8447.7 גרם
    נתרן 8400.1 מ״ג 8400.1 מ״ג
    חלבון 8262.6 גרם 8262.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8242.4 גרם 8242.4 גרם
    שומן רווי 8365.1 גרם 8365.1 גרם
    כולסטרול 8255.6 מ״ג 8255.6 מ״ג
    סידן 8517.1 מ״ג 8517.1 מ״ג
    ברזל 8241.3 מ״ג 8241.3 מ״ג
    אשלגן 9150.2 מ״ג 9150.2 מ״ג
    אבץ 8238.1 מ״ג 8238.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    10940
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10939.5 קק״ל 10939.5 קק״ל
    פחמימות 8333.9 גרם 8333.9 גרם
    שומן 8447.7 גרם 8447.7 גרם
    נתרן 8400.1 מ״ג 8400.1 מ״ג
    חלבון 8262.6 גרם 8262.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8242.4 גרם 8242.4 גרם
    שומן רווי 8365.1 גרם 8365.1 גרם
    כולסטרול 8255.6 מ״ג 8255.6 מ״ג
    סידן 8517.1 מ״ג 8517.1 מ״ג
    ברזל 8241.3 מ״ג 8241.3 מ״ג
    אשלגן 9150.2 מ״ג 9150.2 מ״ג
    אבץ 8238.1 מ״ג 8238.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי המילוי, למעט המנגו, ומקציפים לקרם אוורירי ויציב.
  2. פורשים יריעת סנו סושי - רדיד אלומיניום גדולה כפולה על משטח עבודה.
  3. טובלים את עוגיות הפתי בר בחלב לכמה שניות, אחת אחרי השנייה.
  4. ומסדרים את הפתי בר על נייר האלומיניום ב-3 שורות צמודות זו לזו, של 6 עוגיות בכל שורה.

    עוגת ביסקוויטים פירמידה 1
    עורמים תלולית קרם במרכז. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

  5. מרכיבים את העוגה: מורחים את הקרם בעזרת מרית על השורה המרכזית של העוגיות בצורת תלולית.
  6. מטביעים בתוך הקרם קוביות מנגו.
  7. בעזרת רדיד האלומיניום מרימים את שתי שורות העוגיות החיצוניות ליצירת פירמידה ומהדקים בעזרת קצוות רדיד האלומיניום.
  8. מעבירים את הפירמידה למקפיא למשך 2-3 שעות.
  9. לקראת ההגשה מכינים את ציפוי השוקולד: שמים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה, ממיסים במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים לתערובת חלקה.

    עוגת ביסקוויטים פירמידה8
    מצפים ברוטב שוקולד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

  10. מחלצים את העוגה מתוך נייר האלומיניום ומעבירים לצלחת הגשה.
  11. יוצקים מעל את השוקולד ונותנים לו לנזול ולכסות את העוגה.
  12. מעבירים את העוגה למשך 10 דקות למקרר.
  13. פורסים את העוגה למשולשים ומגישים.

    עוגת ביסקוויטים פירמידה4
    עוגת ביסקוויטים פירמידה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ביסקוויטים פירמידה כמו של אמא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות