עוגת ביסקוויטים קרמלית

קבלו מתכון נפלא של עוגת ביסקוויטים קרמלית עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים ופירורי עוגיות קרמל לקישוט
קבלו מתכון נפלא של עוגת ביסקוויטים קרמלית עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים ופירורי עוגיות קרמל לקישוט
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8157
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8157.2 קק״ל 8157.2 קק״ל
    פחמימות 752.3 גרם 752.3 גרם
    שומן 525.6 גרם 525.6 גרם
    נתרן 2287.7 מ״ג 2287.7 מ״ג
    חלבון 61.6 גרם 61.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 202.9 גרם 202.9 גרם
    כולסטרול 855.0 מ״ג 855.0 מ״ג
    סידן 525.3 מ״ג 525.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 804.0 מ״ג 804.0 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8157
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8157.2 קק״ל 8157.2 קק״ל
    פחמימות 752.3 גרם 752.3 גרם
    שומן 525.6 גרם 525.6 גרם
    נתרן 2287.7 מ״ג 2287.7 מ״ג
    חלבון 61.6 גרם 61.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 202.9 גרם 202.9 גרם
    כולסטרול 855.0 מ״ג 855.0 מ״ג
    סידן 525.3 מ״ג 525.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 804.0 מ״ג 804.0 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור

גרסה מיוחדת לעוגת ביסקוויטים – עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים וגם פירורים של עוגיות קרמל טחונות לקישוט. בהשוואה לעוגה הקלאסית (שהרבה זוכרים אותה כעוגה הראשונה שהם אי פעם הכינו…) הטעמים כאן קצת יותר מתוחכמים, אבל היא עדיין מאוד קלה ומהירה להכנה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


קרם

שכבות העוגיות ופירורי עוגיות


אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את כל חומרי המלית לקצפת רכה.
  2. מסדרים שכבת עוגיות בצפיפות בתחתית התבנית (לא מרטיבים אותם - הם יתרככו מספיק במהלך קירור העוגה). מורחים מעל מחצית מהקרם. מסדרים עוד שכבת עוגיות מעל ומכסים ביתרת הקרם.
  3. טוחנים במעבד מזון את העוגיות שנשארו לפירורים ומפזרים מעל העוגה.
  4. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות הקרם והתרככות העוגיות.
  5. מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ביסקוויטים קרמלית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    נגה זבלוד

    משום מה המתכון לא תואם את התמונה.בתמונה יש יותר שכבות למה?

      Avatar
      מערכת Foody

      הכול תלוי בגודל התבנית. אם משתמשים בתבנית קטנה יותר, אפשר ליצור יותר שכבות. בהצלחה!

      Avatar
      רועי

      אכן אין קשר בין התמונה למתכון. התמונה היא של עוגת מדוביק ולא של עוגת ביסקוויטים. זו הטעייה גסה של הקורא. אנא עדכנו את הכתבה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רועי, עדכנו את התמונה, תודה רבה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות