עוגת בנטו וופלים של קרין גורן

קרין גורן עושה את הטרנד שכובש את העולם רק בהרבה יותר קל! אם חשבתם שלהכין עוגת בנטו זו עבודה קשה ומסובכת תנו לקרין להראות לכם איך עושים את זה ב2 דקות הכנה במיקרוגל. יוצא מושלם!
קרין גורן עושה את הטרנד שכובש את העולם רק בהרבה יותר קל! אם חשבתם שלהכין עוגת בנטו זו עבודה קשה ומסובכת תנו לקרין להראות לכם איך עושים את זה ב2 דקות הכנה במיקרוגל. יוצא מושלם!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 2 דק׳
    כולל 2 דק׳
  • קלוריות
    4306
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4306.1 קק״ל 4306.1 קק״ל
    פחמימות 440.6 גרם 440.6 גרם
    שומן 261.5 גרם 261.5 גרם
    נתרן 3102.8 מ״ג 3102.8 מ״ג
    חלבון 51.0 גרם 51.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 108.1 גרם 108.1 גרם
    כולסטרול 457.2 מ״ג 457.2 מ״ג
    סידן 634.1 מ״ג 634.1 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 11781.6 מ״ג 11781.6 מ״ג
    אבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 2 דק׳
    כולל 2 דק׳
  • קלוריות
    4306
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4306.1 קק״ל 4306.1 קק״ל
    פחמימות 440.6 גרם 440.6 גרם
    שומן 261.5 גרם 261.5 גרם
    נתרן 3102.8 מ״ג 3102.8 מ״ג
    חלבון 51.0 גרם 51.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 108.1 גרם 108.1 גרם
    כולסטרול 457.2 מ״ג 457.2 מ״ג
    סידן 634.1 מ״ג 634.1 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 11781.6 מ״ג 11781.6 מ״ג
    אבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: בקערה טורפים קמח, שוקולית, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
  2. מוסיפים ביצה, שמן וחצי מכמות המים וטורפים עד שאין גושים. מוסיפים את שאר המים וטורפים לתערובת אחידה ודלילה.
  3. מוזגים לגובה 2 אצבעות לתבנית בנטו משומנת ואופים במיקרוגל דקה וחצי להתייצבות. מצננים.
  4. מכינים את הקרם: טוחנים במעבד מזון את הוופלים עם שמן לקבלת ממרח אחיד. מצננים.
  5. מקציפים שמנת מתוקה, שמנת חמוצה ופודינג שוקולד עד לקבלת קרם רך, מערבבים פנימה 2 כפות ממרח הוופלים שטחנו.
  6. מרכיבים את עוגת הבנטו: חוצים את העוגה לרוחב. מורחים מהממרח על העוגה ומכסים בשכבה נדיבה של קרם בין שכבות העוגה. מורחים את הקרם שנשאר מכל הכיוונים ומצפים בסוכריות.
עוגת בנטו וופלים של קרין גורן1
עוגת בנטו וופלים של קרין גורן

לעוגות בנטו נוספות מטריפות:

עוגת קרם וופל של שירן מתתיהו

עוגת בנטו קרם וופל

עוגת בנטו דובי 

עוגת בנטו דובי2

עוגת בנטו של תומר אומנסקי

עוגת בנטו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת בנטו וופלים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ליאור הורביץ

    כמה זמן זה אם אופים בתנור?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ליאור. על חום של 180 מעלות, לכמה דקות, עד שהעוגה מתייצבת

    Avatar
    סיון שמלוב

    אחלה יצא לך עוגה יפה ממש אני לא נסתי עדיין

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות