עוגת בננה ופעמיים מייפל של קרין גורן

עוגת בננה ופעמיים מייפל זו עוגת בננה בחושה, פשוטה וזריזה להכנה, עם תוספת אגוזים ועם סירופ מייפל מבפנים וסירופ מייפל גם מעל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

הרטבה לאחר האפייה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מועכים בננות במזלג. שוברים גס אגוזים.
  2. טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  3. מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) כ-40-45 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגה.
  5. מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה 1/4 כוס מייפל.
  6. מקשטים בצ’יפס בננה (אם רוצים), מצננים ומגישים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5226.7 קק״ל 5226.7 קק״ל
פחמימות 698.3 גרם 698.3 גרם
שומן 247.4 גרם 247.4 גרם
נתרן 414.1 מ״ג 414.1 מ״ג
חלבון 54.5 גרם 54.5 גרם
סיבים תזונתיים 18.5 גרם 18.5 גרם
שומן רווי 29.3 גרם 29.3 גרם
כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 528.9 מ״ג 528.9 מ״ג
ברזל 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
אשלגן 2770.6 מ״ג 2770.6 מ״ג
אבץ 18.1 מ״ג 18.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody