עוגת בננות בקלי קלות בשקית אחת

אם נשארו לכם בננות בשלות מדי בבית, המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם! עוגת בננות רכה ועסיסית שמכינים בקלי קלות ומתענגים על כל ביס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקלפים את הבננות ומכניסים לשקית זיפלוק להקפאה. מכניסים למקפיא ל-5 שעות (או למשך הלילה).

    מכניסים את הבננות לשקית זיפלוק. צילום: שרית נובק
    מכניסים את הבננות לשקית זיפלוק. צילום: שרית נובק

  2. מוציאים את הבננות מהמקפיא ומשאירים אותן להפשרה על השיש. במהלך ההפשרה הבננות מפרישות נוזלים. מסננים את הבננות מהנוזלים ומועכים אותן למחית.

    מפשירים את הבננות ומסננים מנוזלים. צילום: שרית נובק
    מפשירים את הבננות ומסננים מנוזלים. צילום: שרית נובק

  3. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  4. מערבבים קמח עם אבקת אפיה ואבקת סודה לשתייה.
  5. מערבבים בנפרד את שאר המצרכים: סוכר לבן, סוכר חום, רסק תפוחים, שמן, מלח, תמצית וניל ואגוזים טחונים.
  6. מוסיפים את תערובת הקמח, 1/3 בכל פעם ומערבבים מעט רק עד לבלילה אחידה.
  7. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור כ-45 דקות.

    עוגת בננות של שרית נובק. צילום: שרית נובק
    עוגת בננות של שרית נובק. צילום: שרית נובק

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4194.7 קק״ל 4194.7 קק״ל
פחמימות 654.9 גרם 654.9 גרם
שומן 142.1 גרם 142.1 גרם
נתרן 1568.9 מ״ג 1568.9 מ״ג
חלבון 77.6 גרם 77.6 גרם
סיבים תזונתיים 27.4 גרם 27.4 גרם
שומן רווי 16.4 גרם 16.4 גרם
כולסטרול 1012.8 מ״ג 1012.8 מ״ג
סידן 421.8 מ״ג 421.8 מ״ג
ברזל 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
אשלגן 3135.6 מ״ג 3135.6 מ״ג
אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar