עוגת גבינה ותותים

עוגת גבינה ותותים זו עוגת גבינה אפויה יפהפיה, שלא צונחת, פשוטה להכנה, עם תוספת קונפיטורת תותים, שמוגשת עם סירופ תותים טריים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

תחתית

מלית גבינה

סירופ תותים

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים לפירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
  2. מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-120 מעלות.
  3. מערבבים שני סוגי גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב, מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לקבלת תערובת חלקה.
  4. מורחים ריבת תותים על התחתית ומוזגים מעל את תערובת הגבינה. אופים במשך כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה. מוציאים מהתנור ומצננים.
  5. כשהעוגה מתקררת, מכינים את הרוטב: טוחנים תותים ואבקת סוכר במעבד מזון ומסננים במסננת דקה. שומרים במקרר עד ההגשה.
  6. מגישים כל פרוסת עוגה עם כף רוטב תות מעל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5456.9 קק״ל 5456.9 קק״ל
פחמימות 382.5 גרם 382.5 גרם
שומן 376.3 גרם 376.3 גרם
נתרן 13736.5 מ״ג 13736.5 מ״ג
חלבון 140.6 גרם 140.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 224.5 גרם 224.5 גרם
כולסטרול 2003.2 מ״ג 2003.2 מ״ג
סידן 1340.2 מ״ג 1340.2 מ״ג
ברזל 20.5 מ״ג 20.5 מ״ג
אשלגן 6395.5 מ״ג 6395.5 מ״ג
אבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody