עוגת גבינה ותותים של קרין גורן

עוגת גבינה ותותים זו עוגת גבינה אפויה יפהפיה, שלא צונחת, פשוטה להכנה, עם תוספת קונפיטורת תותים, שמוגשת עם סירופ תותים טריים
עוגת גבינה ותותים זו עוגת גבינה אפויה יפהפיה, שלא צונחת, פשוטה להכנה, עם תוספת קונפיטורת תותים, שמוגשת עם סירופ תותים טריים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5437
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5436.6 קק״ל 5436.6 קק״ל
    פחמימות 396.4 גרם 396.4 גרם
    שומן 383.1 גרם 383.1 גרם
    נתרן 2181.7 מ״ג 2181.7 מ״ג
    חלבון 108.3 גרם 108.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 233.2 גרם 233.2 גרם
    כולסטרול 1457.8 מ״ג 1457.8 מ״ג
    סידן 618.7 מ״ג 618.7 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 5332.8 מ״ג 5332.8 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5437
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5436.6 קק״ל 5436.6 קק״ל
    פחמימות 396.4 גרם 396.4 גרם
    שומן 383.1 גרם 383.1 גרם
    נתרן 2181.7 מ״ג 2181.7 מ״ג
    חלבון 108.3 גרם 108.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 233.2 גרם 233.2 גרם
    כולסטרול 1457.8 מ״ג 1457.8 מ״ג
    סידן 618.7 מ״ג 618.7 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 5332.8 מ״ג 5332.8 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית גבינה

סירופ תותים


 

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים לפירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
  2. מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-120 מעלות.
  3. מערבבים שני סוגי גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב, מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לקבלת תערובת חלקה.
  4. מורחים ריבת תותים על התחתית ומוזגים מעל את תערובת הגבינה. אופים במשך כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה. מוציאים מהתנור ומצננים.
  5. כשהעוגה מתקררת, מכינים את הרוטב: טוחנים תותים ואבקת סוכר במעבד מזון ומסננים במסננת דקה. שומרים במקרר עד ההגשה.
  6. מגישים כל פרוסת עוגה עם כף רוטב תות מעל.

 

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה ותותים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    חני אסולין

    עוגה מהממת! אפשר להכין עם גבינה 5% במקום 30%?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, מכיוון שככל שהשמנת בעלת אחוזי שומן גבוהים יותר, כך העוגה יוצאת עשירה יותר עם מרקם מדהים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות