עוגת גבינה פירורים מושלמת של קרין גורן

קבלו מתכון נפלא של עוגת גבינה פירורים שאי אפשר להפסיק לאכול - הרבה יותר פירורים, טעמי ווניל עדינים ושמנת חמוצה ליופי ואיזון המתיקות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

תחתית ופירורים

מלית גבינה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה. מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה נוספת.
  2. חותכים את החמאה לקוביות.
  3. מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, סוכר הווניל והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק פירורי.
  4. מהדקים בידיים 1/2 מהבצק בשכבה אחידה לתחתית התבנית. משטחים את 1/2 הנותר של הבצק בתבנית נפרדת, מרופדת בנייר אפייה.
  5. מכניסים את שתי התבניות לתנור ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה. מצננים לגמרי.
  6. מכינים את מלית הגבינה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והשמנת החמוצה עד לקבלת קרם יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הגבינה ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
  7. משטחים את תערובת הגבינה בתבנית העוגה, מעל התחתית האפויה.
  8. מפוררים בידיים את יתרת הבצק האפוי, לקבלת פירורים. מפזרים בעדינות את הפירורים מעל מלית הגבינה. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות.
  9. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 482.3 קק״ל 4822.7 קק״ל
פחמימות 56.5 גרם 564.8 גרם
שומן 24.2 גרם 241.9 גרם
נתרן 280.3 מ״ג 2803.2 מ״ג
חלבון 9.1 גרם 91.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 14.4 גרם 144.0 גרם
כולסטרול 143.1 מ״ג 1430.6 מ״ג
סידן 105.5 מ״ג 1055.1 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 6.1 מ״ג
אשלגן 560.8 מ״ג 5608.5 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 8.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (8)

    Avatar
    דבורה ע.

    ממליצה.. מנסיון להוסיף כ-2 כפיות ג’לטין להמיס היטב עם מעט מים חמים שלא יהיה גרגר ולשפוך על תערובת הגבינה. עושה פלאים ולא מורגש הג’לטין כע הכמות מזערית בייס לכמות המסה.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody