חג שבועות רקע

עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית של קרין גורן

אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
25 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    1444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1444.3 קק״ל 1444.3 קק״ל
    פחמימות 58.9 גרם 58.9 גרם
    שומן 71.9 גרם 71.9 גרם
    נתרן 2961.4 מ״ג 2961.4 מ״ג
    חלבון 139.8 גרם 139.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 33.1 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 1327.4 מ״ג 1327.4 מ״ג
    סידן 1025.6 מ״ג 1025.6 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 1484.9 מ״ג 1484.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    1444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1444.3 קק״ל 1444.3 קק״ל
    פחמימות 58.9 גרם 58.9 גרם
    שומן 71.9 גרם 71.9 גרם
    נתרן 2961.4 מ״ג 2961.4 מ״ג
    חלבון 139.8 גרם 139.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 33.1 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 1327.4 מ״ג 1327.4 מ״ג
    סידן 1025.6 מ״ג 1025.6 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 1484.9 מ״ג 1484.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
קרין גורן
X

25 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית גבינה

ציפוי שמנת חמוצה (לא חובה)


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-130 מעלות.
  2. טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים. ניתן להכין קלתית גם מבצק פריך או להשתמש בקלתית מוכנה כמו בתמונה.
  3. מערבבים יחד את חומרי המלית (כדי להפטר מגושים בגבינה אפשר לערבב אותה, ידנית או במיקסר עם וו גיטרה, לפני שמוסיפים את יתר החומרים). יוצקים על התחתית.
  4. מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה).
  5. מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה.
  6. מחזירים לתנור כבוי ל-5 דקות.
  7. מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    דבי

    תודה על תשובתכם! אם שימים פירורים למעלה, לשנות חום? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      הי דבי. לא, אין צורך לשנות טמפרטורה

      Avatar
      מערכת Foody

      הי דבי, אכן חום נמוך כפי במופיע במתכון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות