חג שבועות רקע

עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית של קרין גורן

אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 3]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    2157
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2157.1 קק״ל 2157.1 קק״ל
    פחמימות 238.0 גרם 238.0 גרם
    שומן 71.9 גרם 71.9 גרם
    נתרן 2961.4 מ״ג 2961.4 מ״ג
    חלבון 139.8 גרם 139.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 33.1 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 1327.4 מ״ג 1327.4 מ״ג
    סידן 1025.6 מ״ג 1025.6 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 1484.9 מ״ג 1484.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    2157
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2157.1 קק״ל 2157.1 קק״ל
    פחמימות 238.0 גרם 238.0 גרם
    שומן 71.9 גרם 71.9 גרם
    נתרן 2961.4 מ״ג 2961.4 מ״ג
    חלבון 139.8 גרם 139.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 33.1 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 1327.4 מ״ג 1327.4 מ״ג
    סידן 1025.6 מ״ג 1025.6 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 1484.9 מ״ג 1484.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית גבינה

ציפוי שמנת חמוצה (לא חובה)


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-130 מעלות.
  2. טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים. ניתן להכין קלתית גם מבצק פריך או להשתמש בקלתית מוכנה כמו בתמונה.
  3. מערבבים יחד את חומרי המלית (כדי להפטר מגושים בגבינה אפשר לערבב אותה, ידנית או במיקסר עם וו גיטרה, לפני שמוסיפים את יתר החומרים). יוצקים על התחתית.
  4. מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה).
  5. מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה.
  6. מחזירים לתנור כבוי ל-5 דקות.
  7. מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מלכי קליין

    אפשר להכין עם ממתיק נוזלי?

      Avatar
      Foody team

      היי מלכי, אפשר. המתכון יעבוד אבל לא יצא במרקם זהה. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות