עוגת ביסקוויטים של אמא

רות אופק חוזרת לילדות ומכינה עוגת ביסקוויטים של אמא, עם קרם וניל וציפוי ג'לי פטל שמעוטר בפירות יער. מגישים בשמחה למשפחה ולילדים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7


עוגת ביסקוויטים היא טעם הילדות שלי. אימא שלי הייתה מכינה לנו אותה בכל פעם שרצתה לפנק, וכיוון שבתור ילדים מאוד אהבנו עוגות קרם וג’לי היא שילבה בין 2 האהבות וציפתה את עוגת הביסקוויטים המוכרת בג’לי. עד היום כשאימא שלי מכינה אותה כולנו זוללים בהנאה ונזכרים בימים ההם, כשהיינו ילדים.

מצרכים

קרם

  • 1 כוס או 240 מ"ל חלב 3%
  • 1 חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 500 מ"ל או 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%

עוגה

  • 1 חבילה פתי בר וניל
  • 1 כוס או 240 מ"ל חלב 3%

ג'לי תות

  • 1 חבילה ג'לי תות

קישוט

  • 1 קופסה פירות יער

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מערבבים במיקסר עם וו מטרפה את כל הרכיבים יחד עד לקבלת קרם יציב.
  2. מרפדים את התבנית בשכבה הראשונה של הבסיס: טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים על גבי התבנית.
  3. מכסים ב-1/2 מכמות הקרם בשכבה אחידה.
  4. מניחים שכבה נוספת של הביסקוויטים טבולים בחלב ומעליה את יתרת הקרם.
  5. מכניסים למקרר לצינון לפחות ל-30 דקות.
  6. מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ונותנים לתערובת להתקרר מעט (אבל לא ברמה שתתחיל להתמצק).
  7. מסדרים על העוגה את פירות היער, יוצקים בזהירות את הג'לי מעליהם ומכניסים למקרר לצינון.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)