רקע יטבתה

עוגת גבינה ושוקולד לבן של רביבה וסיליה

נזכרים בשפית רביבה אפל ז"ל עם עוגת גבינה ושוקולד לבן לכבוד שבועות, עוגה עשירה וחגיגית ב3 שכבות, קלה להכנה ובטוח תיהיה מלכת שולחן החג
נזכרים בשפית רביבה אפל ז"ל עם עוגת גבינה ושוקולד לבן לכבוד שבועות, עוגה עשירה וחגיגית ב3 שכבות, קלה להכנה ובטוח תיהיה מלכת שולחן החג
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5235
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5234.8 קק״ל 5234.8 קק״ל
    פחמימות 572.8 גרם 572.8 גרם
    שומן 300.1 גרם 300.1 גרם
    נתרן 1786.6 מ״ג 1786.6 מ״ג
    חלבון 75.4 גרם 75.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 170.8 גרם 170.8 גרם
    כולסטרול 2219.6 מ״ג 2219.6 מ״ג
    סידן 1026.3 מ״ג 1026.3 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 5555.2 מ״ג 5555.2 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5235
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5234.8 קק״ל 5234.8 קק״ל
    פחמימות 572.8 גרם 572.8 גרם
    שומן 300.1 גרם 300.1 גרם
    נתרן 1786.6 מ״ג 1786.6 מ״ג
    חלבון 75.4 גרם 75.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 170.8 גרם 170.8 גרם
    כולסטרול 2219.6 מ״ג 2219.6 מ״ג
    סידן 1026.3 מ״ג 1026.3 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 5555.2 מ״ג 5555.2 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


בצק

תערובת הגבינה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת מסה בהירה ותפוחה.
  2. מחליפים את המטרפה בוו גיטרה, מוסיפים בהדרגה את החמאה הרכה ואחר כך את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
  3. מרדדים את הבצק לעובי של 8־ 10 מ”מ. ומכניסים את הבצק לשעתיים במקרר מכוסה בניילון נצמד.
  4. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
  5. אופים בתנור שחומם מראש במשך כ־ 20 דקות, עד שהבצק מזהיב ומקררים.
  6. טוחנים את הבצק במעבד מזון לפירורים, ומהדקים היטב כדי ליצור בסיס לעוגה.
  7. מכינים את תערובת הגבינה: מחממים תנור לחום של 130-140 מעלות.
  8. במיקסר מערבבים ביצים, סוכר וגבינה.
  9. ממסים במיקרו את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה.
  10. מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן לתערובת הביצים ומערבלים.
  11. יוצקים את התערובת לתבנית על בסיס הבצק ואופים כ־ 40 דקות.
  12. מכינים את הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה עם הסוכר. כשהעוגה מתקררת מעט יוצקים עליה את הציפוי ומקררים.
  13. שומרים את העוגה במקרר.

    עוגת גבינה רביבה 65765
    העוגה האייקונית של רביבה - עוגת גבינה ושוקולד לבן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה ושוקולד לבן של רביבה וסיליה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אביה

    4 שעות בערך אנחנו מחפשים עוגה, ובחרנו את זה. נראה מהמם!😉👑🍰

    Avatar
    גלי

    כמה גרם של גבינה לבנה? יש כמה מייכלים שונים עם כמויות שונות…

      Avatar
      Foody Foody

      חצי ק”ג גבינה לבנה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות