רקע שבועות
באנר שבועות

עוגת הגבינה הבלתי נשכחת של רביבה – עוגת גבינה ושוקולד לבן

נזכרים בשפית רביבה אפל ז"ל עם עוגת גבינה ושוקולד לבן לכבוד שבועות, עוגה עשירה וחגיגית ב3 שכבות, קלה להכנה ובטוח תיהיה מלכת שולחן החג
נזכרים בשפית רביבה אפל ז"ל עם עוגת גבינה ושוקולד לבן לכבוד שבועות, עוגה עשירה וחגיגית ב3 שכבות, קלה להכנה ובטוח תיהיה מלכת שולחן החג
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5225
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5224.7 קק״ל 5224.7 קק״ל
    פחמימות 557.9 גרם 557.9 גרם
    שומן 299.3 גרם 299.3 גרם
    נתרן 1472.3 מ״ג 1472.3 מ״ג
    חלבון 97.5 גרם 97.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 61.2 גרם 61.2 גרם
    כולסטרול 1568.7 מ״ג 1568.7 מ״ג
    סידן 716.6 מ״ג 716.6 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 930.5 מ״ג 930.5 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5225
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5224.7 קק״ל 5224.7 קק״ל
    פחמימות 557.9 גרם 557.9 גרם
    שומן 299.3 גרם 299.3 גרם
    נתרן 1472.3 מ״ג 1472.3 מ״ג
    חלבון 97.5 גרם 97.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 61.2 גרם 61.2 גרם
    כולסטרול 1568.7 מ״ג 1568.7 מ״ג
    סידן 716.6 מ״ג 716.6 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 930.5 מ״ג 930.5 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


תבנית עגולה 22 ס"מ

בצק

תערובת הגבינה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תפיחה בהירה.
  2. מחליפים את המטרפה בוו גיטרה, מוסיפים בהדרגה את החמאה הרכה ואחר כך את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
  3. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי 8־ 10 מ”מ. מקררים כשעתיים.
  4. מחממים תנור לחום של 150 מעלות
  5. אופים בתנור שחומם מראש במשך כ־ 20 דקות, עד שהבצק מזהיב ומקררים.
  6. טוחנים במעבד מזון לפירורים, ומהדקים היטב כדי ליצור בסיס לעוגה.
  7. מכינים את תערובת הגבינה: מחממים תנור לחום של 130-140 מעלות.
  8. במיקסר מערבבים ביצים, סוכר וגבינה.
  9. ממסים במיקרו את השוקולד והשמנת המתוקה, מוסיפים לתערובת הביצים ומערבלים.
  10. יוצקים את התערובת לתבנית על בסיס הבצק ואופים כ־ 40 דקות.
  11. מכינים את הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה עם הסוכר. כשהעוגה מתקררת מעט יוצקים עליה את הציפוי ומקררים.
  12. שומרים את העוגה במקרר.עוגת הגבינה האייקונית של שף רביבה אפל ז”ל

    עוגת גבינה ושוקולד לבן. צילום: אתר טרה
    עוגת גבינה ושוקולד לבן. צילום: אתר טרה

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
עוגת הגבינה הבלתי נשכחת של רביבה – עוגת גבינה ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אביה

    4 שעות בערך אנחנו מחפשים עוגה, ובחרנו את זה. נראה מהמם!😉👑🍰

    Avatar
    גלי

    כמה גרם של גבינה לבנה? יש כמה מייכלים שונים עם כמויות שונות…

      Avatar
      Foody Foody

      חצי ק”ג גבינה לבנה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות