רקע הנמל מעודכן

עוגת יום הולדת וניל קונפטי מושלמת לילדים

יומולדת, חגיגה נחמדת, גם בקיץ. אז למי שחוגג יום מיוחד בקיץ הזה, קבלו מתכון מהיר ופשוט של עוגת יומולדת קונפטי שכיף להכין וכיף לאכול
יומולדת, חגיגה נחמדת, גם בקיץ. אז למי שחוגג יום מיוחד בקיץ הזה, קבלו מתכון מהיר ופשוט של עוגת יומולדת קונפטי שכיף להכין וכיף לאכול
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5904
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5904.1 קק״ל 5904.1 קק״ל
    פחמימות 702.5 גרם 702.5 גרם
    שומן 313.5 גרם 313.5 גרם
    נתרן 4271.3 מ״ג 4271.3 מ״ג
    חלבון 89.9 גרם 89.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 114.9 גרם 114.9 גרם
    כולסטרול 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״ג
    סידן 1061.5 מ״ג 1061.5 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 2035.5 מ״ג 2035.5 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5904
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5904.1 קק״ל 5904.1 קק״ל
    פחמימות 702.5 גרם 702.5 גרם
    שומן 313.5 גרם 313.5 גרם
    נתרן 4271.3 מ״ג 4271.3 מ״ג
    חלבון 89.9 גרם 89.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 114.9 גרם 114.9 גרם
    כולסטרול 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״ג
    סידן 1061.5 מ״ג 1061.5 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 2035.5 מ״ג 2035.5 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
רחלי קרוט
X

4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
  2. בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, חלב ווניל וטורפים היטב.
  3. מוסיפים קמח וטורפים עד שהבלילה חלקה ואין שאריות קמח.
  4. מוסיפים את הסוכריות ומערבבים ממש בעדינות. לא לערבב הרבה שהצבע שלהן לא משתחרר לבלילה.
  5. מניחים נייר אפייה בקוטר 26 בתבנית עגולה מתפרקת ושופכים פנימה את הבלילה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים את העוגה לפני הציפוי.
  7. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת עד שנוצר רוטב חלק. מצננים מעט (לא לשפוך כשזה חם לגמרי אחרת הרוטב שקוף מדי וגם הסוכריות יטבעו פנימה בתוך הרוטב הנוזלי).
  8. שופכים את השוקולד על העוגה, מעטרים בסוכריות ומגישים.

    חגיגית לקיץ - עוגת יומולדת וניל קונפטי
    עוגת יומולדת וניל קונפטי מושלמת לילדים. צילום: רחלי קרוט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    לירון

    איך שמנת 15% או חלב 3%?זה לא אותם אחוזי שומן ומרקם….

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לירון, אחוז השמנת ואחוז החלב לא חייבים להיות זהים

    Avatar
    טל שמש

    רחליי ששמנת לבישוול 15%?את בטוחה שזו ללא טעות

      Avatar
      מערכת Foody

      הי טל. כן, שמנת 15% או חלב.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות