עוגת לב גבינה ממולאת בלב נוגט

עוגת לב גבינה ממולאת בלב נוגט זו עוגת גבינה אפויה מיוחדת במינה עם תוספת טעם אגוזי של נוגט ובצורת לב. מתאימה גם בתור קינוח שבועות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

תחתית

מלית גבינה

לב נוגט

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
  2. מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  3. בקערה טורפים בעדינות (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, וניל וביצים. מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לתערובת חלקה.
  4. מרכיבים ואופים: מערבבים אבקת נוגט ושמן לקבלת ממרח.
  5. יוצקים ממלית הגבינה לכל תבנית, רק עד מחצית מגובה הדפנות. מניחים כפית גדושה של נוגט במרכז, ומכסים ביתרת מלית הגבינה (עד שלושת רבעי מגובה הדפנות).
  6. אופים 35-30 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים לחלוטין (מקפיאים 30 דקות לחילוץ קל אם אפיתם בסיליקון).
  7. מגישים: מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מפזרים בנדיבות אבקת נוגט מעל כל עוגה ומגישים בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-8 תבניות לבבות סיליקון או רינג מתכת בקוטר 6 ס"מ.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 600.6 קק״ל 4805.2 קק״ל
פחמימות 42.1 גרם 336.6 גרם
שומן 43.8 גרם 350.1 גרם
נתרן 1114.1 מ״ג 8912.7 מ״ג
חלבון 10.6 גרם 84.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 23.1 גרם 184.8 גרם
כולסטרול 191.4 מ״ג 1531.4 מ״ג
סידן 102.2 מ״ג 817.9 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 14.4 מ״ג
אשלגן 700.0 מ״ג 5600.2 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 12.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody