עוגת לחמניות מתוקות

עוגת לחמניות מתוקות זו עוגת שמרים שמורכבת מלחמניות תפוחות ושחומות שקל וכיף לתלוש. אפשר להכין גרסה עגולה וחגיגית בצורת פרח
עוגת לחמניות מתוקות זו עוגת שמרים שמורכבת מלחמניות תפוחות ושחומות שקל וכיף לתלוש. אפשר להכין גרסה עגולה וחגיגית בצורת פרח
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5536
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5535.7 קק״ל 5535.7 קק״ל
    פחמימות 902.8 גרם 902.8 גרם
    שומן 148.8 גרם 148.8 גרם
    נתרן 8531.5 מ״ג 8531.5 מ״ג
    חלבון 143.4 גרם 143.4 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 15.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 292.1 מ״ג 292.1 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1425.8 מ״ג 1425.8 מ״ג
    אבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5536
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5535.7 קק״ל 5535.7 קק״ל
    פחמימות 902.8 גרם 902.8 גרם
    שומן 148.8 גרם 148.8 גרם
    נתרן 8531.5 מ״ג 8531.5 מ״ג
    חלבון 143.4 גרם 143.4 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 15.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 292.1 מ״ג 292.1 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1425.8 מ״ג 1425.8 מ״ג
    אבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בצק

זיגוג


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרים.
  2. מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד לקבלת בצק חלק, מבריק ומעט דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת, משמנים את פניו למניעת התייבשות בספריי שמן. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד שהוא מכפיל את נפחו.
  4. מעצבים, מתפיחים ואופים: מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים את הבצק לכדורים בגודל פינג-פונג.
  5. טובלים כל כדור בתערובת הביצה ומיד בקערית עם הציפוי הרצוי. מניחים בתבנית עגולה כך שהכדורים כמעט נוגעים זה בזה.
  6. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (עכשיו הכדורים כבר ייגעו זה בזה).
  7. מחממים תנור ל-190 מעלות, מברישים ביתה טרופה ואופים עד להזהבה, כ-20 דקות.
  8. מגישים לשולחן בצורת עוגה וכל אחד מושך לעצמו לחמנייה.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות בקוטר 26 ס"מ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת לחמניות מתוקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות