עוגת מוס ב-10 דק’ עבודה והיא ורודה!

יונית צוקרמן מכינה עוגה הכי חגיגית, של אהבה ומכל הלב! עוגת מוס בזוקה ורודה שהיא גם יפה וגם טעימה. בדיוק ליום האהבה וגם סתם ללא כל סיבה. יאללה להכין!
יונית צוקרמן מכינה עוגה הכי חגיגית, של אהבה ומכל הלב! עוגת מוס בזוקה ורודה שהיא גם יפה וגם טעימה. בדיוק ליום האהבה וגם סתם ללא כל סיבה. יאללה להכין!
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4812
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4811.6 קק״ל 4811.6 קק״ל
    פחמימות 239.1 גרם 239.1 גרם
    שומן 410.3 גרם 410.3 גרם
    נתרן 1174.2 מ״ג 1174.2 מ״ג
    חלבון 51.1 גרם 51.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 246.0 גרם 246.0 גרם
    כולסטרול 1097.6 מ״ג 1097.6 מ״ג
    סידן 864.4 מ״ג 864.4 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 1216.3 מ״ג 1216.3 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4812
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4811.6 קק״ל 4811.6 קק״ל
    פחמימות 239.1 גרם 239.1 גרם
    שומן 410.3 גרם 410.3 גרם
    נתרן 1174.2 מ״ג 1174.2 מ״ג
    חלבון 51.1 גרם 51.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 246.0 גרם 246.0 גרם
    כולסטרול 1097.6 מ״ג 1097.6 מ״ג
    סידן 864.4 מ״ג 864.4 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 1216.3 מ״ג 1216.3 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור

טוב תקשיבו לי טוב טוב !העוגה הזו עשר דקות עבודה טעימה ברמות על חלל אין אחד שלא טעם אותה והתעלף! התעלפתי בתעלפת של החיים!

בפעם הראשונה הכנתי את זה ליום הולדת של הבת שלי ולפי התגובות ידעתי שיש לי עוד להיט מבית יונית בפעם השנייה שלחתי לחבר מתנה ולפי התגובה שלו וזה שהוא אכל הכל לבד ולא חילק, הבנתי שיש לי משהו שחייב להיכנס לאתר.

ומי שעוקב אחרי יודע שהעוגות שלי לא מתוקות מידי הן מאוזנות ואפשר לאכול חתיכה ולא להיתקע בביס השני מעודף סכרת. לא שיש לי בעיה עם מתוק אבל אני אוהבת איזון אני אוהבת שנהנים במידה רבה ממה שאוכלים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הג’לטין: שמים 6 גרם ג׳לטין (כפית מלאה) עם 30 גרם מים, ומניחים בצד לכמה דקות עד שמתגבש.
  2. מכינים את התחתית: בסיר ממיסים מאה גרם חמאה, מוסיפים 2 כפות ממרח קינדר לבן, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את הביסקוויטים הטחונים.
  3. מערבבים את התערובת היטב, מעבירים לתבנית מתפרקת או רינג בקוטר 22 ס”מ ומהדקים את העיסה הפירורית לתוך תחתית. מכניסים לכמה דק’ במקפיא או למקרר עד להתייצבות.
  4. מכינים את הציפוי: שמים בקערה קטנה 2 כפות גדושות ממרח בזוקה ורבע כוס שמנת מתוקה. בקערת מיקסר שמים את שאר השמנת, החלב והאינסטנט פודינג. מקציפים היטב עד לקבלת קרם סמיך ויציב.
  5. חוזרים אל הג’לטין: מכניסים את הג’לטין להמסה במיקרו של 12 שניות .לא יותר. ומוסיפים לקערת השמנת.
  6. מוסיפים את מחית הבזוקה לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לקערת הקרם. מקפלים בעדינות לתוך הקרם, או נותנים למיקסר לעשות לנו את העבודה.
  7. מעבירים את הקרם לתבנית עם התחתית ומכניסים להקפאה ל-3 שעות.
  8. מצפים את העוגה: בבן מארי, או במיקרו מחממים את ממקח הבזוקה יחד עם 3 כפות שמנת מתוקה.
  9. שופכים את מחית הבזוקה מעל שכבת המוס, ומחזירים לעוד 30 דקות הקפאה.

    עוגת מוס בזוקה של יונית צוקרמן
    עוגת מוס בזוקה של יונית צוקרמן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס ב-10 דק’ עבודה והיא ורודה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סשה, נכון, צריך לשים שתי כפות גדושות של ממרח בזוקה (זה מה שהיה חסר בסעיף), הוספתי כעת, תודה רבה

    Avatar
    אלינור

    רציתי לשאל במתכון רשום כוס חלב מדובר בכוס מדידה? 240 מל?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלינור, כן. כל יחידת מידה ‘כוס’ באתר מתייחסת ליחידת מידה אוניברסלית. בהצלחה!

    Avatar
    דנה לוי

    היי, תודה רבה על המתכון.לא הבנתי בסעיף 4 למה התכוונת 2 כפות גדושות?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות