עוגת מרציפן בחושה עם שקדים

אוהבים מרציפן? קבלו מתכון של עוגת מרציפן בחושה עם שקדים - עוגה פשוטה להכנה בניחוח תפוז, עם מרציפן שקדים וגם קישוט של שקדים פרוסים
אוהבים מרציפן? קבלו מתכון של עוגת מרציפן בחושה עם שקדים - עוגה פשוטה להכנה בניחוח תפוז, עם מרציפן שקדים וגם קישוט של שקדים פרוסים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4022
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4022.3 קק״ל 4022.3 קק״ל
    פחמימות 373.7 גרם 373.7 גרם
    שומן 229.3 גרם 229.3 גרם
    נתרן 1092.0 מ״ג 1092.0 מ״ג
    חלבון 74.0 גרם 74.0 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 114.5 גרם 114.5 גרם
    כולסטרול 1907.0 מ״ג 1907.0 מ״ג
    סידן 741.6 מ״ג 741.6 מ״ג
    ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 1427.5 מ״ג 1427.5 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4022
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4022.3 קק״ל 4022.3 קק״ל
    פחמימות 373.7 גרם 373.7 גרם
    שומן 229.3 גרם 229.3 גרם
    נתרן 1092.0 מ״ג 1092.0 מ״ג
    חלבון 74.0 גרם 74.0 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 114.5 גרם 114.5 גרם
    כולסטרול 1907.0 מ״ג 1907.0 מ״ג
    סידן 741.6 מ״ג 741.6 מ״ג
    ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 1427.5 מ״ג 1427.5 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות בחושות קלות וטעימות
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

תוספת


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר וקליפת תפוז במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית.
  3. חותכים את המרציפן לקוביות, מוסיפים לתערובת החמאה ומעבדים 2-3 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
  5. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. משמנים תבנית בתרסיס שמן ומפזרים בתחתית שקדים פרוסים. משטחים בעדינות מעל השקדים את התערובת.
  7. אופים כ-50 דקות, עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). מצננים ומגישים. שומרים מכוסה בטמפ’ החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מרציפן בחושה עם שקדים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    מרציפן ושקדים

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יצחק נעמד

    אין מיץ שמתנהג כזרז לאבקת אפיה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      אין צורך במיץ במתכון, שים לב למצרכים. בהצלחה!

    Avatar
    בתאל

    איך אני הופכת את העוגה לפרווה?(ושעדיין תהיה טעימה…?)

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את החמאה במחמאה או שמן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות