עוגת סופלה שוקולד בפחות מחצי שעה! וזהו!

מתכון מושלם לעוגה הכי טעימה שיש - ספיר דהן מביאה לנו מתכון קלאסי של עוגת סופלה שוקולד, העוגה הכי נימוחה ושוקולדית שיש שתעשה לכם טוב בלב ובבטן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

תבנית עגולה 22 ס"מ

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  2. מרפדים את דפנות התבנית והתחתית בנייר אפייה ומשמנים במעט חמאה.
  3. ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסה מלאה, ומניחים לצינון.

    ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. צילום: ספיר דהן
    ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. צילום: ספיר דהן

  4. בקערה נוספת שמים קקאו ו-2 ביצים שלמות וטורפים לבלילה חלקה. מוסיפים אל תערובת השוקולד, וטורפים לאיחוד.

    מוסיפים אל תערובת השוקולד, וטורפים לאיחוד. צילום: ספיר דהן
    מוסיפים אל תערובת השוקולד, וטורפים לאיחוד. צילום: ספיר דהן

  5. מפרידים את 4 הביצים הנותרות לחלמונים וחלבונים.מוסיפים את החלמונים אל בלילת השוקולד וטורפים היטב.

    מוסיפים את החלמונים אל בלילת השוקולד וטורפים היטב. צילום: ספיר דהן
    מוסיפים את החלמונים אל בלילת השוקולד וטורפים היטב. צילום: ספיר דהן

  6. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים חלבונים וסוכר, ומקציפים למשך כ-5 דק’ עד לקבלת מרנג יציב, אך לא נוקשה מדי.
  7. מקפלים את המרנג אל תוך תערובת השוקולד.
  8. שופכים את הבלילה אל התבנית ואופים למשך כ-35-40 דק’.

    שופכים את הבלילה אל התבנית ואופים. צילום: ספיר דהן
    שופכים את הבלילה אל התבנית ואופים. צילום: ספיר דהן

  9. מניחים לצינון, ומפזרים אבקת סוכר.
    עוגת סופלה שוקולד. צילום: ספיר דהן
    עוגת סופלה שוקולד. צילום: ספיר דהן

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
    בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן

הערות

  • את עוגת הסופלה שומרים במקרר כשהיא עטופה היטב.
  • מומלץ לחמם אותה כ-10 שניות במיקרו ולאכול אותה כשהיא מעט חמה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3498.2 קק״ל 3498.2 קק״ל
פחמימות 359.9 גרם 359.9 גרם
שומן 206.3 גרם 206.3 גרם
נתרן 1054.3 מ״ג 1054.3 מ״ג
חלבון 71.2 גרם 71.2 גרם
סיבים תזונתיים 30.2 גרם 30.2 גרם
שומן רווי 118.7 גרם 118.7 גרם
כולסטרול 1768.1 מ״ג 1768.1 מ״ג
סידן 435.1 מ״ג 435.1 מ״ג
ברזל 27.6 מ״ג 27.6 מ״ג
אשלגן 2629.3 מ״ג 2629.3 מ״ג
אבץ 13.6 מ״ג 13.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody