עוגת סופלה שוקולד בפחות מחצי שעה! וזהו!

מתכון מושלם לעוגה הכי טעימה שיש - ספיר דהן מביאה לנו מתכון קלאסי של עוגת סופלה שוקולד, העוגה הכי נימוחה ושוקולדית שיש שתעשה לכם טוב בלב ובבטן
מתכון מושלם לעוגה הכי טעימה שיש - ספיר דהן מביאה לנו מתכון קלאסי של עוגת סופלה שוקולד, העוגה הכי נימוחה ושוקולדית שיש שתעשה לכם טוב בלב ובבטן
  • ספיר דהן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3591
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3590.6 קק״ל 3590.6 קק״ל
    פחמימות 360.5 גרם 360.5 גרם
    שומן 212.9 גרם 212.9 גרם
    נתרן 1221.1 מ״ג 1221.1 מ״ג
    חלבון 79.0 גרם 79.0 גרם
    סיבים תזונתיים 30.2 גרם 30.2 גרם
    שומן רווי 120.5 גרם 120.5 גרם
    כולסטרול 2021.3 מ״ג 2021.3 מ״ג
    סידן 465.1 מ״ג 465.1 מ״ג
    ברזל 28.3 מ״ג 28.3 מ״ג
    אשלגן 2704.9 מ״ג 2704.9 מ״ג
    אבץ 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3591
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3590.6 קק״ל 3590.6 קק״ל
    פחמימות 360.5 גרם 360.5 גרם
    שומן 212.9 גרם 212.9 גרם
    נתרן 1221.1 מ״ג 1221.1 מ״ג
    חלבון 79.0 גרם 79.0 גרם
    סיבים תזונתיים 30.2 גרם 30.2 גרם
    שומן רווי 120.5 גרם 120.5 גרם
    כולסטרול 2021.3 מ״ג 2021.3 מ״ג
    סידן 465.1 מ״ג 465.1 מ״ג
    ברזל 28.3 מ״ג 28.3 מ״ג
    אשלגן 2704.9 מ״ג 2704.9 מ״ג
    אבץ 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  2. מרפדים את דפנות התבנית והתחתית בנייר אפייה ומשמנים במעט חמאה.
  3. ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסה מלאה, ומניחים לצינון.

    ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. צילום: ספיר דהן
    ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. צילום: ספיר דהן

  4. בקערה נוספת שמים קקאו ו-2 ביצים שלמות וטורפים לבלילה חלקה. מוסיפים אל תערובת השוקולד, וטורפים לאיחוד.

    מוסיפים אל תערובת השוקולד, וטורפים לאיחוד. צילום: ספיר דהן
    מוסיפים אל תערובת השוקולד, וטורפים לאיחוד. צילום: ספיר דהן

  5. מפרידים את 4 הביצים הנותרות לחלמונים וחלבונים.מוסיפים את החלמונים אל בלילת השוקולד וטורפים היטב.

    מוסיפים את החלמונים אל בלילת השוקולד וטורפים היטב. צילום: ספיר דהן
    מוסיפים את החלמונים אל בלילת השוקולד וטורפים היטב. צילום: ספיר דהן

  6. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים חלבונים וסוכר, ומקציפים למשך כ-5 דק’ עד לקבלת מרנג יציב, אך לא נוקשה מדי.
  7. מקפלים את המרנג אל תוך תערובת השוקולד.
  8. שופכים את הבלילה אל התבנית ואופים למשך כ-35-40 דק’.

    שופכים את הבלילה אל התבנית ואופים. צילום: ספיר דהן
    שופכים את הבלילה אל התבנית ואופים. צילום: ספיר דהן

  9. מניחים לצינון, ומפזרים אבקת סוכר.
    עוגת סופלה שוקולד. צילום: ספיר דהן
    עוגת סופלה שוקולד. צילום: ספיר דהן

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
    בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן

הערות

  • את עוגת הסופלה שומרים במקרר כשהיא עטופה היטב.
  • מומלץ לחמם אותה כ-10 שניות במיקרו ולאכול אותה כשהיא מעט חמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת סופלה שוקולד בפחות מחצי שעה! וזהו!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות