עוגת סילאן טבעונית של שי-לי ליפא

 במיוחד בשביל הטבעונים שלא יכולים ליהנות מדבש בראש השנה, שי-לי ליפא אופה עוגת סילאן טבעונית - מינימום רגשות אשם ומקסימום טעם
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

שימון התבנית

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג’ינג’ר בקערה גדולה.
  3. בקערה אחרת מערבבים רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן.
  4. יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  5. אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
  6. מחלצים מהכלי וזורים אבקת סוכר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4435.4 קק״ל 4435.4 קק״ל
פחמימות 618.3 גרם 618.3 גרם
שומן 169.2 גרם 169.2 גרם
נתרן 1834.6 מ״ג 1834.6 מ״ג
חלבון 39.4 גרם 39.4 גרם
סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
שומן רווי 17.9 גרם 17.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
ברזל 8.6 מ״ג 8.6 מ״ג
אשלגן 2809.7 מ״ג 2809.7 מ״ג
אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody