
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
3כוסות או 420 גרם קמח לבן
-
1/2 כוס סוכר חום כהה
-
3 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כפית ציפורן טחון
-
1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1 1/2 כוסות רסק תפוחים
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
3/4 כוס סילאן
שימון התבנית
הגשה
-
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג’ינג’ר בקערה גדולה.
- בקערה אחרת מערבבים רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן.
- יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
- אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
- מחלצים מהכלי וזורים אבקת סוכר.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
4321.0
קק״ל
4321.0
קק״ל
פחמימות
627.4
גרם
627.4
גרם
שומן
158.7
גרם
158.7
גרם
נתרן
207.3
מ״ג
207.3
מ״ג
חלבון
42.1
גרם
42.1
גרם
סיבים תזונתיים
16.0
גרם
16.0
גרם
שומן רווי
10.8
גרם
10.8
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
506.4
מ״ג
506.4
מ״ג
ברזל
8.6
מ״ג
8.6
מ״ג
אשלגן
2809.7
מ״ג
2809.7
מ״ג
אבץ
4.4
מ״ג
4.4
מ״ג
תגובה אחת
אין לי סוכר חום כהה יעבוד גם עם לבן ?