עוגת פאדג׳ שוקולד קפה

השף שגב משה מלמד להכין עוגת פאדג׳ שוקולד קפה - עוגה שוקולדית מפנקת, פשוטה וזריזה להכנה. מגישים עם כדור וניל בצד ונהנים מביס מושלם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים תבנית מלבנית בינונית.
  2. מניחים את החמאה והשוקולד בסיר ומחממים על אש נמוכה תוך ערבוב. מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  3. מוסיפים את הסוכר, מערבבים היטב ומכבים את האש. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה.
  4. מערבבים את התערובת עד שהיא מתחילה טיפה להתקרר, מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב עד שהן נטמעות בתערובת.
  5. מוסיפים את הקקאו, המלח, הקמח והקפה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה חלקה. מעבירים אותה לתבנית האפייה.
  6. אופים כ-15 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים. מומלץ עם כדור גלידה בצד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 669.9 קק״ל 6698.7 קק״ל
פחמימות 79.0 גרם 790.4 גרם
שומן 36.1 גרם 361.4 גרם
נתרן 136.8 מ״ג 1367.7 מ״ג
חלבון 9.6 גרם 96.0 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 45.2 גרם
שומן רווי 21.8 גרם 217.7 גרם
כולסטרול 217.4 מ״ג 2173.8 מ״ג
סידן 56.1 מ״ג 561.1 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 36.6 מ״ג
אשלגן 337.9 מ״ג 3379.3 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 17.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody